Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Πτώση δέντρων και στην Αθήνα - Επί ποδός συνεργεία του ΟΣΕ, ταλαιπωρία για εργαζόμενους και επιβάτες

 Σοβαρά προβλήματα σήμερα στην κυκλοφορία του Προαστιακού Αθήνας καθώς χωρίς ρεύμα έμεινε το δίκτυο μεταξύ Πειραιά - Αθήνας, προκαλώντας σοβαρές καθυστερήσεις και ταλαιπωρία σε επιβάτες και εργαζόμενους. 

Δυστυχώς η έλλειψη
πληροφόρησης στο επιβατικό κοινό ήταν εμφανής και την "νύφη" πλήρωσε το προσωπικό επί των αμαξοστοιχιών που κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλές φορές επιθέσεις εκνευρισμένων επιβατών.

Η κατάσταση αυτή θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα καθώς δεν λειτουργεί ούτε η τηλεματική και οι σταθμοί μετά την Αθήνα είναι κλειστοί (δεν λειτουργούν τα εκδοτήρια).

Το στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου