Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ απο το ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ απο το οποίο εκλέγεται ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ

Ανείπωτη είναι η κατάντια του εργοδοτικού Σωματείου ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ το οποίο με χτεσινή του ανακοίνωση, 2 ώρες μετά τον θάνατο του συναδέλφου μας,  ανέφερε πως
χασε την ζωή  απο παθολογικά αίτια. 

Είναι ΑΝΕΙΠΩΤΗ η ΞΕΦΤΙΛΑ καθώς Σωματείο εργαζομένων, πριν ακόμα εκδοθεί το πόρισμα των αρμοδίων αρχών για τα αίτια θανάτου και όταν ένας εργαζόμενος έχει φύγει πάνω στον μόχθο, εκδίδει και πόρισμα για αυτά!

ΟΥΤΕ ο εργοδότης δεν έβγαλε ανακοίνωση για τα αίτια θανάτου και έτρεξαν να βγάλουν  τα απολειφάδια του συνδικάτου. Οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές. 

ΙΔΟΥ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΣ 


Χωρίς να έχουν διερευνηθεί τα αίτια και οι συνθήκες εργασίας του θανόντος. 

Απο αυτό το Σωματείο εκλέγεται ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ. 

Αυτή η στάνη, αυτό το τυρί βγάζει. 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ΟΦΕΙΛΕΙ στην ιστορία της ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου