Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Εγκρίθηκε το ετήσιο πρόγραμμα διαχείρισης του στόλου τροχαίου υλικού της ΓΑΙΑΟΣΕ για το 2023

Το ετήσιο πρόγραμμα διαχείρισης του στόλου τροχαίου υλικού της ΓΑΙΑΟΣΕ, για το έτος 2023, ενέκρινε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.


Επιμέλεια: Β. Βεγιάζη - www.metaforespress.gr 


Όπως επισημαίνεται σε σχετικό ΦΕΚ (Β 5627/25.09.2023), η ΓΑΙΑΟΣΕ ως διαχειριστής του τροχαίου υλικού κυριότητας του ελληνικού δημοσίου, εκπονεί «ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα διαχείρισης στόλου για το ημερολογιακό έτος 2023. Στα πλαίσια της προετοιμασίας αυτής έχει εξετάσει τα θέματα που αφορούν εκμετάλλευση, συντήρηση, εκποίηση και γενικότερη αξιοποίηση τροχαίου υλικού».

Τα ενδεικτικά έσοδα για τη φετινή χρονιά εκτιμάται ότι θα ανέλθουν στα 14,460 εκατ. ευρώ και τα έξοδα θα αγγίξουν τα 8,850 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, τονίζεται ότι «οι υπολογισμοί έχουν γίνει με γνώμονα τη βέλτιστη διαχείριση των πόρων σε συνδυασμό με την βέλτιστη αξιοποίηση του τροχαίου υλικού. Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στην αναβάθμιση και αξιοποίηση του τροχαίου υλικού, ώστε να γίνει άμεσα ανταγωνιστικό και αξιοποιήσιμο σε βάθος χρόνου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου