Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Βουβάλια επί γραμμής....στον Έβρο - Σύγκρουση με Δ/Η

 Σύμφωνα με πληρφορίες κοπάδι απο τα συμπαθή ζώα (13 συνολικά) βρέθηκε εντός της σιδηροδρομικής υποδομής χτες στην περιοχή του Έβρου και τα διαμέλισε διερχόμενη Δ/Η . Απο την σύγκρουση με την Δ/Η  δεν προκλήθηκε εκτροχιασμός και δεν κινδύνευσε κανείς εργαζόμενος, προκλήθηκαν ωστόσο μικρές ζημιές στο τροχαίο υλικό. Κατά τα λοιπά
μας έχει μείνει στο μυαλό η πρόσφατη εξαγγελία της Κυβέρνησης και του Υπουργού Μεταφορών  για..... σιδηροδρομική σύνδεση Ελλάδας – Βουλγαρίας – Ρουμανίας με την Ουκρανία.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι  με αυτήν την Κυβέρνηση οι σιδηροδρομικές γραμμές έχουν γίνει βοσκοτόπια.

Σύμφωνα με το thrakinea η ζημιά για τον κτηνοτρόφο είναι  σημαντική -περι τα 10.000 Ευρώ (την ευθύνη φυσικά έχει ο ίδιος καθώς άφησε τα ζώα να μπούνε στην σιδηροδρομική γραμμή).

 Όπως τονίζει το site οι διελεύσεις τρένων στον Έβρο είναι ελάχιστες και κυρίως εμπορικών αμαξοστοιχιών.

Φανταζόμαστε ότι το συμβάν θα έχει αναφερθεί για να λάβει ο ΟΣΕ τα απαιραίτητα μέτρα για να μην ξανασυμβεί. 

Λες και κυκλοφορούν τρένα κάπου αλλού!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου