Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Στελέχη του ERA στην Ελλάδα για συναντήσεις με εταιρείες του σιδηροδρομικού κλάδου

 Στην Ελλάδα βρίσκονται στελέχη του ERA (European Union Agency for Railways – Ευρωπαϊκού Οργανισμού Σιδηροδρόμων) για συναντήσεις με εταιρείες του σιδηροδρομικού κλάδου.

Αντικείμενο των συζητήσεων αποτελούν η τεχνική υποστήριξη για τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση της ασφάλειας των ελληνικών σιδηροδρόμων μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, αλλά και των καταστροφών στο δίκτυο από την κακοκαιρία Daniel.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Σιδηροδρόμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ένας οργανισμός της ΕΕ, ο οποίος έχει ως σκοπό να θέτει τις υποχρεωτικές προϋποθέσεις που πρέπει να ικανοποιούν οι ευρωπαϊκοί σιδηρόδρομοι και οι κατασκευαστές, με τη μορφή τεχνικών προδιαγραφών διαλειτουργικότητας που ισχύουν για το διευρωπαϊκό σιδηροδρομικό σύστημα.

Ο Οργανισμός θέτει κοινούς στόχους ασφάλειας, κοινές μεθόδους ασφάλειας και κοινούς δείκτες ασφαλείας, σύμφωνα με την οδηγία 2004/49/ΕΚ και τροποποιήσεις.


Φ. Φωτεινός - metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου