Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Πιο γραφικός γίνεσαι σοκάκι

 Για άλλη μια φορά κατώτερο των περιστάσεων το ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς προσπαθεί να πείσει τους συναδέλφους ότι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών δεν καταβάλει τα οφειλόμενα στην Hellenic Train γιατί ....
έκανε επερώτηση στην Βουλή για το θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ! 

Επειδή δηλαδή η Αξιωματική Αντιπολίτευση της χώρας ρώτησε την Κυβέρνηση  τον Απρίλη του 2023, για την υποχρηματοδότηση των σιδηροδρομικών μεταφορών, θέλει  να μας πεισει  το ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ ότι  η Κυβέρνηση δεν....  καταβάλει τα οφειλόμενα στην Hellenic Train. Γελάει και ο κάθε πικραμένος! 

Αναφορικά με τα τέλη χρήσης σιδηροδρομικής υποδομής φταίει και πάλι ο...ΣΥΡΙΖΑ γιατί τα αύξησε το 2019! 

Απο το 2019 και μέχρι σήμερα,  στην χώρα δεν υπάρχει Κυβέρνηση. Αυτό μάλλον εννοούν. 

Πιο γραφικοί ...γίνονται σοκάκι. 

Κομματικοί φανατισμένοι που τώρα διαβλέπουν τις συνέπειες της τυφλής υποταγής τους στην Κυβερνητική πολιτική των τελευταίων ετών και ψάχνουν δικαιολογίες. 

Την ίδια ώρα φυσικά, κανείς απο εμάς δεν ξεχνά ότι συγκεκριμένοι Κυβερνητικοί συνδικαλιστές, μόνιμα αναφέρονται στα "χρέη" της Hellenic προς τον ΟΣΕ για να δικαιολογήσουν την υποχρηματοδότηση των σιδηροδρομικών μεταφορών. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου