Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Εξαφανίστηκαν οι σιδηροδρομικές γραμμές στη γέφυρα του Κραυσίδωνα (φωτογραφίες)

Οι τεράστιες ποσότητες νερού που έπεσαν στον Βόλο λόγω της κακοκαιρίας Elias προκάλεσαν την υπερχείλιση του χειμάρρου Κραυσίδωνα για δεύτερη φορά τις τελευταίες 20 ημέρες.

Ο χείμαρρος «έσπασε» αρχικά στην περιοχή Οξυγόνο, μετά την οδό Μακρυγιάννη αλλά και στη γέφυρα του ΟΣΕ, όπου εξαφάνισε τις σιδηροδρομικές γραμμές, σχεδόν διέλυσε τη γέφυρα και κατέκλυσε την οδό Παπαδιαμάντη, τον Άγιο Παντελεήμονα, τα Παλαιά, το Παλαιό Λιμεναρχείο, τη Νεάπολη και τους Αγίους Αναργύρους.



Από νωρίς το πρωί, μηχανήματα προσπαθούν να απομακρύνουν από το σιδηροδρομικό δίκτυο τα χώματα, τις λάσπες και τα φερτά υλικά που έχουν εξαφανίσει τις γραμμές του τρένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου