Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Ανακοίνωση Σ.Σ. Λαρισαικος

Σήμερα έγινε κατανοητό σε όλους τους σιδηροδρομικούς  ότι το αφήγημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περί ”δίκαιης ανάπτυξης” στην πραγματικότητα δεν θα ισχύσει ποτέ. Η κυβέρνηση Τσίπρα –Καμμένου  αποφάσισε


να μεταφερθούν στον καινούριο ιδιοκτήτη οι συνάδελφοι μας της ΕΕΣΣΤΥ χωρίς εργασιακά δικαιώματα και Συλλογική Σύμβαση Εργασία,  αφήνοντας το εργατικό κίνημα έρμαιο στις ορέξεις των ξένων δήθεν επενδυτών, που μαζί με τους ντόπιους πρόθυμους  οδήγησαν το συνδικαλιστικό σιδηροδρομικό κίνημα στις αίθουσες των δικαστηρίων.  

        Ο ΣΣ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ καλεί την διοίκηση του ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ να μην στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό γιατί θα ανασύρει  στις μνήμες μας περιόδους που καταδικάστηκαν στην συνείδηση του ελληνικού λαού.

       Καλούμε όλους τους συναδέλφους μαζικά να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρυχτεί από την ΠΟΣ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ   ΓΥΡΩ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΣΕ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕΣΣΤΥ

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ TOY ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ «ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου