Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Ανακοίνωση ΠΜΚ Σιδηροδρομικών Νομού Αττικής

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,
Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία και όχι μόνο (αφού από όλες τις μεριές του πλανήτη λαμβάνονται μηνύματα συμπαράστασης) στέκεται αλληλέγγυα εκφράζοντας την οδύνη της για το μεγάλο πλήγμα που δέχθηκε η Αττική με τις τελευταίες πυρκαγιές. 

Η θλίψη και η οδύνη για όσους «έφυγαν» αναπάντεχα και άδικα είναι μεγάλη. 
Η ελπίδα να βρεθούν άμεσα οι αγνοούμενοι παραμένει άσβηστη.
Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες.

Ως Σιδηροδρομικοί δεν μένουμε απαθείς μπροστά στο δράμα που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας. Το ενδιαφέρον και η αλληλεγγύη είναι τεράστια από την πρώτη στιγμή. Συνάδελφοί μας ατομικά έχουν ήδη σπεύσει ήδη σε βοήθεια των πληγέντων προσφέροντας ό,τι μπορούν από το υστέρημά τους.

Ως Πολιτιστικό Μορφωτικό Κέντρο Σιδηροδρομικών Νομού Αττικής μαζί με τη Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και τα Σωματεία – Μέλη της στεκόμαστε αλληλέγγυοι και θα συνεισφέρουμε όπως μπορούμε για μια «μικρή» ανακούφιση των πληγέντων. 
      Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

ΓΙΑ ΤΟ Π.Μ.Κ. ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΡΑΣ                               ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΥΓΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου