Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ευχαριστεί τους σιδηροδρομικούς που συνέβαλαν στη μείωση της ταλαιπωρίας των επιβατών


Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί τους σιδηροδρομικούς που συνέβαλαν στη μείωση της σημερινής ταλαιπωρίας των επιβατών, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΠΟΣ. Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ >


Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ευχαριστεί όλα εκείνα τα μέλη της σιδηροδρομικής κοινότητας που, βάζοντας τον σιδηρόδρομο πάνω από συνδικαλιστικές επιδιώξεις, συνέβαλαν με ουσιαστικό τρόπο στη μείωση της ταλαιπωρίας των επιβατών στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εργαζομένους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. που υπερέβαλαν εαυτόν στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας και να ελαχιστοποιήσουν την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., για μια ακόμη φορά, ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την ταλαιπωρία την οποία υπέστη σήμερα, για την οποία – όπως όλοι πλέον γνωρίζουν – η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ουδεμία ευθύνη φέρει, αντιθέτως, προσπάθησε με όλα τα νόμιμα μέσα να αποτρέψει.

www.trainose.gr Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου