Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Για 2η θητεία στο «τιμόνι» της Διεθνούς Ένωσης Σιδηροδρόμων o R. Mazzoncini της FSΙ


Επανεξελέγη πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Σιδηροδρόμων (Union Internationale des Chemins de fer-UIC), ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου της Ferrovie dello Stato Italiane και μητρικής εταιρείας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Renato Mazzoncini.


Ο Mazzoncini εξελέγη ομόφωνα, για δεύτερη φορά, στο τιμόνι της UIC (2019-2020), κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης της Ένωσης στη Μαδρίτη.

Σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι «είμαι περήφανος που μου ζητείται να προχωρήσω την επόμενη διετία τη σημαντική μεταρρυθμιστική πορεία του κλάδου, που ξεκίνησε με την πρώτη μου θητεία ως πρόεδρος της UIC.

Πρόκειται για ένα σημαντικό καθήκον που ευθυγραμμίζεται με το εθνικό και διεθνές αναπτυξιακό σχέδιο της Ferrovie dello Stato Italiane, το οποίο ξεκίνησε το 2016, και έχει να κάνει με την αύξηση του συνολικού κύκλου εργασιών του ομίλου κατά 40%».

Στη συνέχεια τόνισε ότι «μαζί με τους υπόλοιπους εταίρους μας επιτυγχάνουμε σχετικά αποτελέσματα για την εξασφάλιση ασφαλέστερων σιδηροδρομικών συστημάτων, εφαρμόζοντας όλο και περισσότερα δημόσια και κοινά συστήματα κινητικότητας στις επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές, πάντα ενόψει μιας καλύτερης περιφερειακής ενοποίησης που φέρνουν κοντά ηπείρους, όπως την Ευρώπη και την Ασία μαζί (One Belt One Road)».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η UIC είναι διεθνής οργανισμός, ο οποίος συγκεντρώνει τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σιδηροδρομικής βιομηχανίας, πάνω από 200 εταιρείες σε περισσότερες από 100 χώρες.

Αποστολή της είναι να προωθήσει τις σιδηροδρομικές μεταφορές σε παγκόσμιο επίπεδο, προκειμένου να αντιμετωπίσει την πρόκληση της κινητικότητας και βιωσιμότητας.

www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου