Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Επιτελική κοροϊδία από το «σούπερμαν του ΣΕΒ», Κωστή Χατζηδάκη

  Από τη στήλη «Παρασκήνια» της efsyn.gr:

Τον περασμένο Ιούλιο ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, με τον υποδιοικητή του ΕΦΚΑ, Νίκο Παγώνη, έκαναν… αιφνιδιαστική επίσκεψη στον ΕΦΚΑ Κορίνθου.

Τότε ο υπουργός είχε εμφανιστεί… δυσαρεστημένος με την κατάσταση των υποδομών, καθώς τα περισσότερα κλιματιστικά δεν λειτουργούσαν και οι συνθήκες για τους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ αλλά και για το συναλλασσόμενο κοινό ήταν απάνθρωπες.


Ζήτησε μάλιστα από τον διοικητή του ΕΦΚΑ, Παναγιώτη Δουφεξή, «να σταλεί αμέσως για πειθαρχικό έλεγχο η εκτελούσα χρέη γενικής διευθύντριας Πελοποννήσου» με αφορμή τις καθυστερήσεις στην επίλυση ουσιαστικών προβλημάτων που επηρεάζουν την καθημερινή λειτουργία της υπηρεσίας, εννοώντας τα κλιματιστικά.

Από τότε, έχει περάσει ένας μήνας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει γίνει τίποτα. Κλιματιστικά δεν λειτουργούν, νέα δεν έχουν τοποθετηθεί, εργαζόμενοι και συναλλασσόμενοι πέρασαν τους απανωτούς καύσωνες στις ίδιες απάνθρωπες συνθήκες.

Επιτελική κοροϊδία…


ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Αυτός που θα έβγαζε τις συντάξεις με....ένα κλικ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου