Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Νίκος Παππάς : Η αδράνεια Καραμανλή στέρησε το τρένο από την Ξάνθη - Aλεξανδρούπολη

Δήλωση του Τομεάρχη Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ απο τον σιδηροδρομικό σταθμό Ξάνθης. 

Η πραγματικότητα που βιώνουν οι υποδομές και οι μεταφορές είναι οδυνηρή. Το είδαμε και στην Ξάνθη. Η περιοχή στερείται υποδομών, το τρένο έχει δύο χρόνια να περάσει από την πόλη, οι προσβάσεις της χώρας στα Βαλκάνια έχουν μπλοκάρει από την αδράνεια Μητσοτάκη-Καραμανλή. 

Ο ανασχηματισμός και ο τρόπος που επιχειρήθηκε οδήγησε τον κ. Μητσοτάκη σε πολιτική πανωλεθρία. Οι δεσμεύσεις που έχει στις ομάδες της δεξιάς, τον έχουν καταστήσει πρωθυπουργό σε ομηρία. 

Τα εκκωφαντικά παραπατήματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη αυξάνουν και τις δικές μας ευθύνες. Η κοινωνία έχει απαιτήσεις από εμάς, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ έχει δυνατότητες και δυνάμεις για να ανταποκριθεί. Και θα ανταποκριθεί σε αυτό που ζητά ο κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου