Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Λιθοβολισμός σε συρμό του Προαστιακού ...

Ανακοίνωση της Π.Ε.Π.Ε. 
Για άλλη μια φορά συρμός του Προαστιακού  Αθήνας δέχτηκε επίθεση από «αγνώστους» με πέτρες. Ένα φαινόμενο που έρχεται από δεκαετίες πίσω και σχεδόν μόνιμα σε συγκεκριμένες περιοχές σε όλη την Επικράτεια. Έχουν γίνει για αυτόδεκάδες επιστολές , εξώδικα , ακόμα και καταθέσεις μας σε εισαγγελικές αρχές. 

Δυστυχώς τίποτα δεν έχει αλλάξει. 

Αναρωτιόμαστε , τι πρέπει να συμβεί για να καταλάβουν οι υπεύθυνοι το πρόβλημα & την έκταση του; Αρκετά ….
Αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου των Μηχανοδηγών για το συμβάν στα social media, ενώ ήδη (για πολλοστή φορά) έχει υπάρξει επικοινωνία και συνεργασία με τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα για το σημερινό συμβάν. 

Ο συνάδελφος έχει μεταβεί σε νοσοκομείο για να εξεταστεί απο οφθαλμίατρο (καθώς θραύσματα μπήκαν στην καμπίνα) ενώ δεν κινδύνευσε κανείς επιβάτης στο συμβάν που έγινε στην περιοχή στον Ασπρόπυργο. 

Ασπρόπυργος, Θήβα, Λάρισσα, Βόλος, Ζευγολατιό.... Γνωστές τοποθεσίες δεκαετίες  τώρα....Κανείς δεν επιλαμβάνεται όμως....


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου