Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Στην ΟμοσποΝΔία Σιδηροδρομικών ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ή ΌΧΙ;

 
Το στέκι της έλξης ρωτάει την ηγεσία της ΟμοσποΝΔίας Σιδηροδρομικών. Συνάδελφοι ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ή ΌΧΙ.  Στις 19 Ιουλίου το Σωματείο των μηχανοδηγών, με επιστολή του ζητούσε την άμεση σύγκληση των Οργάνων της Π.Ο.Σ. για την κατάσταση της σιδηροδρομικής υποδομής. Η ηγεσία της επέλεξε για άλλη μια φορά την ΣΙΩΠΗ όπως κάνει 26 μήνες τώρα και δεν κάλεσε καμία σύσκεψη.

Το μαγαζί είναι

κλειστό για διακοπές σχολίαζε κάποιος συνάδελφος.

Ο σημερινός εκτροχιασμός, έφερε στην σκέψη μας την επιστολή του Σωματείου Μηχανοδηγών.

Στους εργατοπατέρες της ΠΑΣΚ-Σιδηροδρομικών την ουρά της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, στους Κυβερνητικούς της ΔΑΚΕ και στην ΔΕΣΚ το διαχρονικό τους άλλοθι, ρωτάμε.

ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΧΙ 

Ψάξετε την σκόνη στο Καλλίδρομο.....

Τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους, είστε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ γιατί ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Γιατί έχετε αναγάγει τον εργοδοτικό- κομματικό συνδικαλισμό σε δεύτερη σας φύση.  

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Υ.Γ. 1 χρόνος σήμερα απο τον περυσινό εκτροχιασμό στο Κιάτο στην νέα υπερσύχρονη γραμμή. Το πόρισμα που είναι ; ΧΑΘΗΚΕ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου