Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

OΣΕ : Αγορά Μέσων Ατομικής Προστασίας μετά την καταγγελία Μπαριανού


 Θορυβήθηκε η Διοίκηση του συνταξιούχου κ. Τερεζάκη στον ΟΣΕ και έτσι μετά απο εισήγηση - τεκμηριωμένο αίτημα στις (31 Αυγούστου!!)  της Διεύθυνσης  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ περί τη αναγκαιότητας Προμήθειας μέσων ατομικής προστασίας προχωρά
σε αγορά αυτών. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΣΕ είχε καταγγείλει δημόσια σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ,   ότι εδώ και χρόνια το προσωπικό  του ΟΣΕ στην γραμμή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Μια συνέντευξη που ενόχλησε πολύ το "σύστημα"  ΟΣΕ καθώς επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονται για την κατάσταση στον Οργανισμό, αλλά κρύβονται κάτω απο το χαλί καιρό τώρα. 

Όπως ενοχλείται το σύστημα όταν αποκαλύπτονται τα όσα συμβαίνουν στον σιδηρόδρομο.

Τους διαβεβαιώνουμε ότι η Task Force που ετοιμάζει το στέκι για τον χειμώνα, δεν θα  τους αφήσει σε χλωρό κλαρί, καταγγέλοντας τα κακώς κείμενα.

Συγχαρητήρια στον Αντιπρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΟΣΕ συνάδελφο Μπαριανό που βγήκε μπροστά και γίνονται τα αυτονόητα. 

ΕΔΩ  Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου