Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

ΟΣΕ : Νέα υπηρεσία OSE Raillways. Ευκολία και Ακρίβεια στον Ταξιδιωτικό Προγραμματισμό

Tη νέα εφαρμογή του ΟΣΕ για κινητά και tablet, OSERailways, που ήρθε για να παρέχει στο κοινό εξυπηρέτηση με αμεσότητα, ακρίβεια και εγκυρότητα στην πληροφορία των δρομολογίων του σιδηρόδρομου, έθεσε σε λειτουργία ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος.

 Η εφαρμογή OSERailways δίνει

έμφαση στην εύκολη πρόσβαση και την αξιοπιστία των πληροφοριών, ενώ προσφέρει μια σειρά από χρήσιμες δυνατότητες.

 Τα κυριότερο χαρακτηριστικό της είναι οι ενημερώσεις για τα δρομολόγια, τις αφίξεις ανά σταθμό και τις καθυστερήσεις σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας μια ομαλή εμπειρία ταξιδιού. Πληκτρολογώντας το όνομα του σταθμού ή επιλέγοντας τον σταθμό από τη λίστα, οι ταξιδιώτες μπορούν να ενημερώνονται γρήγορα και εύκολα για τις αφίξεις συρμών στον σταθμό ενδιαφέροντός τους.

 Η εφαρμογή είναι εύχρηστη και φιλική προς τον χρήστη, είτε χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο, είτε tablet, και πλήρως αποκρίσιμη (responsive). Επιπρόσθετα, παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τον ΟΣΕ όπως τα Στοιχεία Επικοινωνίας με την εταιρεία, ενώ γίνεται σημαντική αναφορά στους Στόχους και τη διαρκή προσπάθεια ανάπτυξης του ΟΣΕ, ώστε να καταφέρει να προσφέρει βέλτιστες υπηρεσίες στο κοινό.

 Η εφαρμογή OSERailways είναι ήδη διαθέσιμη σε συσκευές Android, προσεχώς και σε iOS, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι θα ακολουθήσουν πιο εμπλουτισμένες σε χαρακτηριστικά εκδόσεις της.

 Χρησιμοποιήστε το QRCode σε συσκευές Android και κατεβάστε την εφαρμογή με δύο απλά βήματα: σκανάρετε με το κινητό ή το tablet σας για να ανοίξετε το Playstore και εγκαταστήστε το OSERailways app γρήγορα και εύκολα!

 Σύντομα θα υπάρχει διαθέσιμο QRcode και για συσκευές iOS.

 Επιλέξτε OSERailways και ανακαλύψτε μια νέα εποχή ταξιδιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου