Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης


Πολύ όμορφο το βίντεο για την προώθηση των εκδηλώσεων !
Πολλές εκδηλώσεις απο τον ΟΑΣΑ και την ΣΤΑ.ΣΥ αυτήν την εβδομάδα (16-22/09/2012).Οι δράσεις κορυφώνονται αύριο 22 Σεπτεμβρίου

Ημέρα «Στην πόλη χωρίς το αυτοκίνητό μου», 10π.μ.-2μ.μ., στην οδό Όθωνος στην πλατεία Συντάγματος, όπου η ομάδα των παιδιών, με την καθοδήγηση του Τμήματος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Στέγης, θα «ντύσουν» με ζωγραφιές το εξωτερικό ενός λεωφορείου. Στα παιδιά που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα δοθούν βιβλία, χορηγία των Εκδόσεων Κ. Παπαδόπουλος.
Παράλληλα, με ένα τρόλλεϋ θα δοθεί η ευκαιρία σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, που θα βρεθούν στο κέντρο της Αθήνας, να ζωγραφίσουν με την καθοδήγηση της δημιουργικής ομάδας της Στέγης. 

Επίσης, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 έως τις 14:00 όσοι Αθηναίοι βρεθούν στο Σύνταγμα θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν δίπλα σε δύο οχήματα-αντίκες της Ο.ΣΥ. ΑΕ, ένα τρόλλεϋ της δεκαετίας του ‘40 και ένα λεωφορείο της δεκαετίας του ‘50. 

Ταυτόχρονα, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη μετακίνηση με τα Μέσα αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας με τον Χάρτη Υποχρεώσεων προς τον Καταναλωτή, αλλά και το χειμερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. 

Η ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ, αρμόδια για το συγκοινωνιακό έργο με το μετρό, τον ηλεκτρικό και το τραμ θα παρέχει ισχυρή επικοινωνιακή υποστήριξη ενημερώνοντας το κοινό και προωθώντας τα μηνύματα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης για τη βιώσιμη κινητικότητα. 

Τέλος, σε όλη τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης, οι επιβάτες θα μπορούν να στέλνουν τη συμμετοχή τους στην κλήρωση που διοργανώνει ο ΟΑΣΑ. Με την δράση αυτή, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όσοι επιβάτες χρησιμοποιήσουν εισιτήριο στις μετακινήσεις τους στο διάστημα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας 16-22 Σεπτεμβρίου, ο ΟΑΣΑ επιβραβεύει συμβολικά τους επιβάτες-χρήστες εισιτηρίων, οι οποίοι ενισχύουν την κινητικότητα με την χρήση των αστικών συγκοινωνιών



Θεωρούμε πως και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έπρεπε να συμμετάσχει στην εκδήλωση....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου