Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Όλοι στα εμπορεύματα !

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για τις εσωτερικές μετατάξεις.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι οι περισσότερες αιτήσεις έχουν γίνει για τον κλάδο των εμπορευμάτων (προβλέπονταν 20 θέσεις ) υπερκαλύπτοντας στο διπλάσιο τον αριθμό των θέσεων , ενώ δεν ξεπερνούν τις 20 οι αιτήσεις για τον κλάδο έλξης ! Ίδια εικόνα κ για την κίνηση και τους οδηγούς λεωφορείων.
Βέβαια όλο αυτό έχει μια εξήγηση.
Γιατί να έρθει κάποιος στην εξωτερική υπηρεσία , όταν γνωρίζει ότι θα πέρνει τα ίδια στην εσωτερική με σαφώς καλύτερες συνθήκες εργασίας ;

3 σχόλια:

  1. Το μεγάλο θέμα είναι πως θα γίνει η αξιολόγηση....;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ, ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΥΣ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΑΝΤΣΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΛΞΗΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΖΗΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΧΝΣΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΕΝΤΗΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ.ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΛΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ , ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ? Η' ΜΗΠΩΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ( ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΞΠΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΘΑ ΤΑ ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς ένα σημαντικό κομμάτι εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει αφεθεί βορά στους κάθε είδους εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές από οποιονδήποτε "συνδικαλοπαράγοντα" και μη, που προσπαθεί να "τραβήξει" κόσμο στο δικό του κομμάτι. Κρίμα ειλικρινά, τέτοιες συμπεριφορές δεν περιποιούν τιμή για κανέναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή