Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Eκ νέου σενάρια για «σπάσιμο» του υπουργείου Ανάπτυξης και Υποδομών


Επανέρχεται ο κ. Βορίδης στο Μεταφορών ;
Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης εισέρχεται πλέον στην τελική ευθεία, καθώς αυξάνονται οι προκλήσεις, ενώ η αποτελεσματικότητα του σχήματος σε τομείς όπως είναι η διοικητική μεταρρύθμιση, η υγεία , ο εξορθολογισμός των οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η ώθηση της ανάπτυξης είναι κατά κοινή ομολογία χαμηλή.

Οι υπουργοί που ετοιμάζονται να αποχωρήσουν ή να αλλάξουν πόστο είναι πλέον γνωστοί στο Μαξίμου και τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση και απομένει η επίσημη συζήτηση που θα κάνει ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Μαρίας Σπυράκη στην «Ημερησία».
Θέμα απόδοσης υπάρχει και με το υπερυπουργείο Ανάπτυξης το οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα διαιρεθεί στα δύο. Ο κ. Χατζηδάκης θα μείνει στο τιμόνι του υπουργείου Ανάπτυξης και όλα δείχνουν ότι θα διατηρηθούν στις θέσεις τους οι Νότης Μηταράκης και Κυριάκος Βιρβιδάκης.
Στο δεύτερο κομμάτι του υπουργείου, το Μεταφορών και Υποδομών είναι πιθανό να τοποθετηθεί ο Μάκης Βορίδης, εφόσον αρθούν οι επιφυλάξεις του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Αλλαγή ηγεσίας προεξοφλείται στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου