Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Μιλάει και η Βούλτεψη για τον ΟΣΕ ! Πόσο θα αντέξουμε αυτήν την ξεφτίλα

τσαφ τσουφ πάνε οι μούντζες !
Μιλάει η Μαυρογιαλούρος  κυρία που προφανώς δεν έχει ταξιδέψει ποτέ με τρένο , στο Κολωνάκι δεν ξέρουν απο αυτά .
Μιλάει η εκλεγμένη βουλευτής με την ΝΔ και απαριθμεί τα δεκάδες σκάνδαλα που έχουν γίνει στον πολύπαθο Οργανισμό απο τις Κυβερνήσεις του δικομματισμού και της μεταπολίτευσης τις οποίες σήμερα στηρίζει ! Οι ίδιοι Κυβερνάνε --κυρία-- Βούλτεψη δεν το πήρες χαμπάρι !
Μιλάει για το σκραπ  αγνοώντας ότι αυτό έγινε και επί Υπουργίας του σημερινού Υπουργού  , στον οποίο έχει παράσχει η ίδια ψήφο εμπιστοσύνης !
Χαρακτηρίζει η κυρία αυτή - επίγονος του σάπιου πολιτικού συστήματος - σταχανοβίτες τους εργαζόμενους (πάσχουν απο σταχανοβισμό).

Η κυρία που πριν πάρει την πλειοψηφία η ΝΔ , έβγαινε και μίλαγε για έγκλημα κατά της χώρας , που χαρακτήριζε τα μνημόνια έγκλημα κατά του λαού . το παπαγαλάκι του συστήματος που μόλις είδε έδρανο τα ψήφισε ΟΛΑ !

Που να ξέρεις κυρία Βούλτεψη τι σημαίνει σιδηρόδρομος .
Που να ξέρεις τι σημαίνει ανάπτυξη που προέρχεται απο τον σιδηρόδρομο.
Πως με εσένα πολιτικό να έχουμε την παραμικρή ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει.

Βρίζεις αυτούς με τους οποίους είσαι στην ίδια Κοινοβουλευτική Ομάδα κ διέλυσαν την χώρα και τον Οργανισμό σύμφωνα με τα όσα γράφεις.

Χρεωκοπήσατε ! 

ΔΕΝ θα κάνουμε την χάρη σε αυτήν την κυρία να αναδημοσιεύσουμε το ληβελογράφημα της .

Ωστόσο θα έπρεπε να παρέμβει ΑΜΕΣΑ ο εισαγγελέας για τα όσα περιγράφει η βουλευτίνα της ΝΔ.

ΑΝ είχε τσίπα κ στοιχειώδη αντίληψη των όσων γράφει , θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί κοιτάζοντας πρώτα απο όλα τους δίπλα της , που βοηθήσανε να γίνουν όσα περιγράφει , αφού συμμετείχαν  στις Κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης!

Αλλά είναι καλά τα μεροκάματα στην Βουλή κυρία Βούλτεψη.....Έτσι δεν είναι ; Κ δεν καταλαβαίνουν απο μνημόνια !

Ιδιαίτερα για όλους τους σταχανοβίτες που βρίσκουν ένσημο στο Κοινοβούλιο.

Μαζεύτε την .

1 σχόλιο: