Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Προγραμματίζουν εντεκάωρα στο ΜΑΙ !!! ( ΠΕΠΕ ακούει ;;;)

Πληροφορηθήκαμε ότι απο Δευτέρα η ΔΙΚΑΜ (προφανώς εν γνώσει και της ηγεσίας της ΠΕΠΕ  ) προγραμματίζει 11 ωρες υπηρεσίες (11.00 -21.15) για το μηχανοστάσιο του ΜΑΙ . (54 συνάντηση Λειανοκλάδι 59)
Στην απόφαση αυτή που προκαλεί ήδη μεγάλες αντιδράσεις μεταξύ των μηχανοδηγών οι απαντήσεις που δόθηκαν απο τους υπευθύνους
κινήθηκαν στα γνωστά πλαίσια . 

Απο την πρόταση για να κοπεί η παραλαβή απο το πρόγραμμα ( και να γίνει δεκάωρη η υπηρεσία ) μέχρι τις απειλές και τους εκφοβισμούς στο προσωπικό  έλξης για εφαρμογή της διακοπής στο πρόγραμμα εργασίας .

Ο προγραμματισμός αυτός που προβλέπει σχεδόν  4 ωρη αναμονή στο Λειανοκλάδι , αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις .

Ήδη , πληροφορίες λένε για προσφυγή στην Επιθεώρηση Εργασίας απο συνδικαλιστές για τις παρατυπίες στα προγράμματα εργασίας ( δεκάωρα-ρεπό κτλπ) μέχρι και άλλες ενέργειες που θα θέσουν την ΠΕΠΕ  προ των ευθυνών της για αυτήν την κατάντια .


Ελπίζουμε η ΠΕΠΕ να κάνει τα αυτονόητα και να μας διαψεύσει . 

Θα χαρούμε πολύ αν μάθουμε  ότι το Σωματείο μας αντέδρασε σε αυτό το έκτρωμα.

1 σχόλιο:

  1. επειδη αυτοι θελουν να κανουν τα χατηρια στην διοικηση,με ανταλαγματα πολυποθητες περιστρεφομενες δερματινες καρεκλες,και γραφεια απο ξυλο καρυδιας,δεν θα ισοπεδωσεται για ακομα μια φορα τον κλαδο των μηχανοδηγων.Δευτερα πρωι καταγγελια στον Σ.Ε.Π.Ε. χωρις κανεναν δισταγμο και σκεψη.Οι ανθρωποι αυτοι ειναι επικινδυνοι και θρασσυδειλοι .πανε να ισοπεδωσουν τα παντα για τις καρεκλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή