Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Επιτέλους ! Επανέρχεται το Αθήνα - Λιόσια , αλλαγές και στον Έβρο, διεθνή δρομολόγια εν όψει ;

Μετά απο  2 χρόνια και την ξαφνική επίσκεψη του κ. Χρυσοχοίδη  στον Προαστιακό αλλά και την μεγάλη πίεση όλων των εμπλεκομένων υπήρξε αποτέλεσμα (έρχονται και εκλογές ...) στο θέμα της μετεπιβίβασης στο ΣΚΑ .
Επανέρχεται σύμφωνα με πληροφορίες και το Αλεξανδρούπολη - Ορμένιο (σήμερα  το τρένο σταματά στα Δίκαια ) ενώ κοντά στην  επαναδρομολόγηση της γραμμής Βελιγράδι - Θεσσαλονίκη (μάλλον το καλοκαίρι ) βρίσκεται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Επίσης ο σχεδιασμός προβλέπει δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Σόφια και γίνονται τον καιρό αυτό , συζητήσεις γύρω απο το θέμα .
Οι δικές μας πληροφορίες λοιπόν ,μιλούν για δοκιμαστικά στο Λιόσια - Αθήνα - Λιόσια τις επόμενες μέρες και

6 δρομολόγια την ημέρα ( παρά το ότι απο το Υπουργείο έχει δοθεί εντολή για 24 ωρη λειτουργία ) με ώρες αναχώρησης απο Αθήνα κάθε χχ.59 και απο Λιόσια κάθε χχ.30 


Αρχικά προγραμματίζονται να εκκινήσουν πρωινά δρομολόγια στις 6 , 7 και 8 το πρωί καθώς και απογευματινά στις 15 , 16 και 17.00 .

Ελπίζουμε να επεκταθεί και σε άλλες ώρες η λειτουργία της σύνδεσης .

Φυσικά , το πρόβλημα θα το έχει το ΜΑΙ , όπου το προσωπικό δεν φτάνει ούτε για ...ζήτω ! 

1 σχόλιο: