Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Το εξώδικο της ΠΕΠΕ για την διάσπαση στα εμπορικά

Το εξώδικο της ΠΕΠΕ για το θέμα της διάσπασης στα εμπορικά . Το σωματείο ζητά απαντήσεις για το θέμα που απασχολεί τους μηχανοδηγούς , χωρίς όμως να προβαίνει σε κάποια ενέργεια (ή να δίνει ένα οριστικό χρονικό περιθώριο για απάντηση )παρά το ότι (όπως γράφει το εξώδικο ) το θέμα έχει επανειλημμένα τεθεί. Το εξώδικο > 
Κύριε Σύμβουλε,
 Επανειλημμένα έχουμε ζητήσει  και δεν έχουμε επίσημα λάβει καμία απάντηση για ένα θέμα σοβαρό που έχει παρουσιαστεί μετά
τις ανακατασκευές των Δ/Η 450, 500 MLW σχετικά με την ένδειξη μετά από απώλεια αέρα στον αγωγό πέδης (λαμπάκι διάσπασης-όχι πτώση διέγερσης).


Οι μηχανές αυτές αποτελούν το κύριο τροχαίο υλικό για την εκτέλεση των δρομολογίων εμπορικών τρένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τα μέλη μας θέλουν να γνωρίζουν τι μέτρα έχουν ληφθεί σχετικά με το θέμα αυτό, που έχει σχέση αφενός  με την προστασία τους κατά την εκτέλεση δρομολογίων με τις Δ/Η σειράς 450 – 500 και αφετέρου με την ασφάλεια της κυκλοφορίας.

Αθήνα 17  Ιανουαρίου 2014

                     Ο Πρόεδρος                                Ο Γενικός Γραμματέας


       ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ   ΤΟΥΡΛΗΣ             ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ                        

Προς 

1. Την «ΟΣΕ Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Καρόλου 1-3  όπως εκπροσωπείται νόμιμα.
2. Την «ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Καρόλου 1-3  όπως εκπροσωπείται νόμιμα.
3. Τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη, οδός Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου