Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Θέμα συζήτησης τα υπνωτήρια στο Λειανοκλάδι

Άλλο ένα θέμα που σήκωσε το στέκι,αυτό της κατάστασης των υπνωτηρίων Λειανοκλαδίου ,έχει μπει στο επίκεντρο της συζήτησης  τόσο από το προσωπικό έλξης όσο και κίνησης.
Εμείς επαναλαμβάνουμε το ότι οι απόλυτα δικαιολογημένες διαμαρτυρίες του προσωπικού οφείλονται στην παλαιότητα των εγκαταστάσεων.
Δεν θα μπούμε καν στον κόπο να σχολιάσουμε άποψη που ακούστηκε από συνδικαλιστή , να ανακαινιστεί δλδ ο χώρος  με λεφτά από το Ταμείο του  Σωματείου. 
Μάλλον έχουν πειράξει ορισμένους οι ζέστες !

1 σχόλιο:

  1. Ο Θεοδωρόπουλος έδωσε τις άδειες και τα ρεπό στο Λειανοκλάδι , το ΜΑΙ πλήρωσε και πάλι την νύφη και πάει μέχρι Σεπτέμβρη 1510/1511, μετά το τρένο γυρίζει , οι μηχανοδηγοί Λειανοκλαδίου το θέλουν.
    Ο Τουρλής έστειλε επίκουρους τους θερμαστές για να στηρίξει την ΠΑΣΚ στην Θεσσαλονίκη , αφού ξέρει ότι με το φευγιό του Νώντα , αν ο διάδοχος δεν στηριχτεί ( Συροπουλός ) στον Βορρά ( απο Βόλο και κάτω - τετέλεστε ), θα χάσει και ο ίδιος την Προεδρία.
    Μια σχέση αμοιβαίας αγάπης και κατανόησης μεταξύ ΔΑΚΕ κ ΠΑΣΚ.
    Κάτι σαν αυτή του Σαμαρά με τον Βενιζέλο.
    Μέχρι τις πολιτικές εκλογές όμως. Μετά χάνονται και απο τους 2 και τα αυγά και τα πασχάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή