Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Δέσμευση Ζηλιασκόπουλου για χορήγηση ταυτοτήτων στους μεταταγμένους σιδηροδρομικούς.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προγραμματισμένη συνάντηση του  Προέδρου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Αθανάσιου Ζηλιασκόπουλου με τους μεταταγμένους συνταξιούχους σιδηροδρομικούς παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων σιδηροδρομικών κ. Βασίλη Αποστολόπουλο καθώς  επίσης  και εκπροσώπων από  σωματεία συνταξιούχων.
Σύμφωνα με πληροφορίες,
ο πρόεδρος και διευθύνον Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  κ. Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος δεσμεύτηκε να προχωρήσει η διαδικασία χορήγησης σιδηροδρομικών ταυτοτήτων και στους μεταταγμένους σιδηροδρομικούς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Το θέμα θα προωθηθεί για έγκριση στο διοικητικό συμβούλιο. Ανάλογες εγκρίσεις θα πρέπει να λάβουν και τα διοικητικά συμβούλια του ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ.  Θετική εξέλιξη χαρακτήρισε την δέσμευση του κ. Ζηλιασκόπουλου ο εκπρόσωπος των συνταξιούχων στο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» κ. Παύλος Χαντζηκωνσταντίνου. Σύντομα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική εγκύκλιος από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

1 σχόλιο: