Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Συνάντηση της ΠΕΠΕ με τον κ. Μπούρλο για το ασφαλιστικό

Την ώρα που οι εκλεγμένοι μηχανοδηγοί με την ΠΑΣΚ (Ναθαναηλίδης- Θεοδωρόπουλος) στην ΠΟΣ ασχολούνται με την συγγραφή επιστολών, το Σωματείο Μηχανοδηγών αναπτύσσει την δράση του για το ασφαλιστικό και σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις. Στα πλαίσια των ενεργειών αυτών, σήμερα μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου των Ηλεκτροδηγών της ΣΤΑ.ΣΥ  Κώστα Δήμα, αντιπροσωπεία της ΠΕΠΕ επισκέφθηκε τον
γνωστό εργατολόγο Δημήτρη Μπούρλο.

Είναι πλέον αυτονόητο ότι μετά την ανυπαρξία της ΠΟΣ, τόσο σε δράσεις όσο και σε πρωτοβουλίες, η ΠΕΠΕ θα πρέπει να αναπτύξει στρατηγική συνεργασία με τους όμορους επαγγελματικούς χώρους, μαζί με τους οποίους είχε γίνει άλλωστε  και η ένταξη του επαγγέλματος στα Βαρέα και Ανθυγιεινά.
Την ώρα που ο Πρόεδρος της ΠΟΣ και οι εκλεγμένοι στην ΠΑΣΚ ασχολούνται σε καθημερινή βάση με τα blogs και την μικροπολιτική,κάποιοι πρέπει να τρέξουν για τα προβλήματα μας.

Το επόμενο διάστημα θα κλιμακωθούν με σχεδιασμό οι δράσεις προς την ανάδειξη των ιδιαιτεροτήτων του επαγγελματός μας και  την άρση των κατάφορων αδικιών του ασφαλιστικού και γιατί όχι ίσως έρχεται η ώρα περαιτέρω ενεργειών και υπερβάσεων που χρόνια συζητούν και θέλουν οι μηχανοδηγοί.

Θα ενημερώνουμε άμεσα για τις όποιες ενέργειες.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου