Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Συνεχίζει το παραλήρημα ο Θ. Ναθαναηλίδης (ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών)

Μάλλον δεν έχει τι να κάνει ο συνδικαλιστής της ΠΑΣΚ κ αρκείται στην συγγραφή επιστολών. Εμείς δημοσιεύουμε το 2ο κατά σειρά παραλήρημα του και    αναρωτιόμαστε αν κατάντησαν οι εκλεγμένοι στην ΠΟΣ να ασχολούνται με το...κύκλωμα εργασίας!Οι μηχανοδηγοι ομως οφείλουν βγάλουν τα συμπεράσματα  τους για αυτούς που τους εκπροσωπούν.Ιδιαίτερα για τον Θόδωρα που δεν
μίλησε για το υπόμνημα της ΠΟΣ για το ασφαλιστικό (που ....ξέχασε να αναφέρει ότι οι μηχανοδηγοί είναι ενταγμένοι στα ΒΑΕ),αλλά θίχτηκε γιατί δεν πήρε άλλη μια θέση ευθύνης και έκτοτε βγάζει λόγους καθημερινά. Γνωριζόμαστε πλέον πολυ καλα!

Διαβάζουμε:

Συνάδελφε Γενιδούνια
Ειλικρινά θλίβομαι με τα γραφόμενά σου, τα οποία δημοσιοποιείς στο «στέκι της Έλξης» το οποίο κατάντησες προσωπικό σου στέκι. Αποφεύγεις να μου απαντήσεις με την προσφιλή σου τακτική, πάνω στα ζητήματα που σχολίασα, προσπαθείς να δείχνεις όπως πάντα, τον δικό σου αλαζονικό τρόπο αποφυγής της ουσίας του θέματος και να με χαρακτηρίζεις με επίθετα που ταιριάζουν απόλυτα με σένα
Αν ξαναδιαβάσεις την επιστολή που σου έστειλα, διακρίνεις ότι δεν υπάρχει κανένας χαρακτηρισμός που να σε θίγει, αλλά ούτε και να σε μειώνει.
Ποιός είναι φασίστας φαίνεται καθαρά από τους χαρακτηρισμούς σου, το ποιός είναι δεινόσαυρος συνδικαλιστής φαίνεται από την διάρκεια την χρονική. Υπάλληλος διορισμένος, με 10 χρόνια προϋπηρεσία, διατελεί μόνιμος συνδικαλιστής στην 10ετία, τώρα και πρόεδρος, πάντα άξιος. Ο άλλος με 32 χρόνια, προσληφθείς με πανελλήνιες εξετάσεις, μόνο 6 χρόνια συνδικαλιστής, ζητείται η σύγκριση και ο τίτλος.
Είσαι ένας ψεύτης, καιροσκόπος, δολοπλόκος και ανεπίτρεπτα προκλητικός και αντισυνάδελφος. Να σου θυμίσω το τελευταίο Δ.Σ. της ΠΕΠΕ στην Θεσ/νίκη, που έφερες έναν «γενίτσαρο» από την Δράμα, νυν συνδικαλιστή σου, με εντεταλμένη υπηρεσία να βρίζει τους συναδέλφους Μηχανοδηγούς της Θεσ/νίκης, ως τεμπέληδες και να μιλά διαβάζοντας 27΄ ένα μακροσκελές κείμενο, να καταφέρεται εναντίον του Συρόπουλου, του μόνου ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ, που δουλεύει το κύκλωμα και να χασκογελάς σαν «ηλίθιος» αντί να τον πετάξεις έξω με τις κλωτσιές. Αν θυμάσαι καλά, για το πρόβλημα που παρουσίασε, ότι δήθεν αδικείται, πως είναι δυνατόν να εργάζεται εκείνη την ώρα και να παρευρίσκεται σε όλη την διαδικασία του ΔΣ.
Περιμένω τις απαντήσεις στα θέματα που έθεσα και ζητώ να συγκριθείς με όσα κατηγορούσες στο παρελθόν. Μέσα σε 2 μήνες βόλεψες 3 άτομα που μπήκαν πρώτη φορά σε ψηφοδέλτιο, διορίστηκες με δίπλωμα αυτοκινήτου σε τεχνικό κλάδο, που απαιτείται μόνο τεχνικό πτυχίο, αν και  Συριζαίος ντεμέκ, ακολουθούσες τον «πατρώνο» σου Βερελή.
Καταφέρεσαι και κατά της νομικής υπηρεσίας του ΟΣΕ! Από την φόρα που πήρες λοιπόν εμπλέκεις τους νομικούς και τους αποκαλείς ανίκανους η αν κατάλαβα καλά, συνεργούς μου σε δικαστικές αποφάσεις εναντίον του Οργανισμού! 
Γράφεις: Δεν μπορείς να μιλάς για δικαιοσύνη. 
Εσύ που κέρδισες δικαστική απόφαση σε βάρος του Δημοσίου - και μαζί αποζημίωση χιλιάδων Ευρώ- γιατί η Διοίκηση του ΟΣΕ ....ξέχασε να στείλει δικηγόρο στο δικαστήριο (που έκανες εναντίον της) !!!!  - και μετά ξέχασε να κάνει και έφεση.
Ειλικρινά, λυπάμαι για την κατάντια σου!
Δεν υπάρχει υστερόγραφο, τα σχόλια των «γενίτσαρων» δεν με αγγίζουν!
Θ. Ναθαναηλίδης

7 σχόλια:

  1. Έχει λυσάξει ο Θόδωρας γιατί κατέβηκαν σε χρέη μάστορα οι 2 αρχαιότεροι στην επετηρίδα μηχανοδηγοί στο ΜΘ και ο 3ος συνάδελφος που είχε κερδίσει δικαστική απόφαση! Λυσάει ο Θόδωρας γιατί είχε υποσχεθεί την θέση σε κολλητό του,που κοιτάει την επετηρίδα απο τα κάτω και νομίζει ότι βλέπει τον πρώτο στην κορυφή του Έβερεστ!
    Ρε Ναθαναηλίδη,πόση ξεφτίλα αντέχεις για να εκτίθεσαι με αυτόν τον τρόπο; Όλοι έχουν πάρει χαμπάρι ότι κάνεις την φασαρία γιατί θες να γίνεις επικεφαλής στο ΜΘ. Ε δεν θα γίνεις γιατί δεν είσαι ικανός και γιατί είναι καταφανέστατη η εμπάθεια που βγάζεις προς το προσωπικό. Οι μισοί δεν σου μιλάνε πλέον στο ΜΘ.
    Μάλιστα οι χαρακτηρισμοί σου είναι προσβλητικοί προς όλους τους μηχανοδηγούς γιατί εκτός των άλλων έχεις και θέση ευθύνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ξεκινήσω με μια παρατήρηση στο στέκι που δεν ανάρτησε το σχόλιό μου την επομένη του Δ.Σ. της Θεσσαλονίκης με τίτλο ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θέλοντας να προστατέψει τον κακοπροαίρετο, λασπολόγο, διαστρεβλωτή της αλήθειας και δόλιο ΝΑΘΑΝΑΙΛΗΔΗ. Και τώρα! καλά να πάθετε λουστείτε τον.


    Για αποκατάσταση της αλήθειας.

    Δόλιε, ψεύτη, καταστροφολόγε, κακοπροαίρετε, λασπολόγε, και διαστρεβλωτή της αλήθειας ΝΑΘΑΝΑΙΛΗΔΗ την ημέρα του Δ.Σ. της Θεσσαλονίκης δεν εργαζόμουν. Ήμουν σε ρεπό. Χαλάλισα το ρεπό μου, ήρθα με δικά μου έξοδα από την Δράμα, και ποτέ δεν έστειλα απόδειξη για να εισπράξω τα καύσιμα παρόλο που μου προτάθηκε. Πριν ρίξεις το φαρμάκι σου φίδι κολοβό μάθε για να μην συνεχίζεις να εκτίθεσαι.
    Ήρθα με στοιχεία στα χέρια μου για να αποκατασταθεί η αλήθεια σε κάτι λανθασμένο που επικαλέστηκε ο Σπύρος. Αλλά εσύ το λυκόσκυλο δεν επέτρεψες να ακουστεί η φωνή της Δράμας που από την πρώτη φράση γνωστέ είρωνα καταστροφολόγε έπιασες δουλειά στην εντεταλμένη υπηρεσία που είχες να καταστρέψεις την κουβέντα. Το 27΄μακροσκελές κείμενο που το είδες στον ύπνο σου; Αφου εσύ το λυκόσκυλο δεν άφησες να αρθρώσω ούτε μία ολοκληρωμένη φράση στοχεύοντας στην ένταση. Και ποιους συναδέλφους έβρισα λασπολόγε; Πέρα από την διένεξη με τον Σπύρο με ποιόν άλλον ασχολήθηκα; Για πες μου ψεύτη.
    Τώρα φαίνεται πεντακάθαρα γιατί σε έφτυσαν στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.
    Σήκω μια φορά στα πόδια σου και σταμάτα να σέρνεσαι
    Θα επανέλθω με ανάρτηση τις επόμενες ημέρες για να ακουσθούν αλήθειες.

    Δημήτριος Κυριακίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς το ντόπερμαν, έτσι θα έπρεπε να σε αποκαλέσω, για να έρθω στο επίπεδό σου; όμως κάνεις λάθος "κύριε" κυριακίδη. Σε έβλεπα πάντα κουρασμένο και παρογκονισμένο! Απέκτησες υπόσταση τώρα που σε διάλεξε ως εκπρόσωπο και δεν θα προλαβαίνεις να δουλεύεις στα εισιτήρια! Πήρες κι άλλη παράταση; για το γκισέ των εισιτηρίων; Θυμάσαι στην συνέλευση, πόσοι Δραμινοί είσαστε παρόντες; Να σου θυμίσω λοιπόν, εσείς οι δύο που ήρθατε με τον Πέτρο, όπως είπατε μαζί και ο ......... Θεοδόσης που δούλευε σε όλη την διαδικασία την μανούβρα! Θυμάσαι όμως ότι σχολίαζες το κύκλωμα της Θεσ/νίκης; να σχολιάσω κι εγώ το δικό σου η θα με αποκαλέσεις κάπως;Καταφερόσουν πόση ώρα κατά του τεμπέλη τον Συρόπουλο, και ότι κάτι τάχα είπε και σου το μετέφερε εσένα κάποιος ρουφιάνος και ήρθες να ζητήσεις το λόγο, Μάθε λοιπόν ότι μόνον ο Συρόπουλος δουλεύει το κύκλωμα, ενώ οι δικοί σου οι καθαροί κάνουν ανέκαθεν ότι γουστάρουν Ο Συρόπουλος που κατηγορούσες και η παρέα του ήταν αυτοί που σας κράτησαν στην Δράμα και το ξέρεις πολύ καλά, επειδή ήσουν τότε "μαζί' μας" Οι χαρακτηρισμοί σου δείχνουν πόσο γενίτσαρος μπορείς να είσαι! Αν θυμάσαι λίγο πριν καταρτιστούν τα ψηφοδέλτια, δήλωσες σε κάποιον ότι δεν έχεις καμιά σχέση με το δίκτυο, σε ανοιχτή ακρόαση σε άκουγαν 4 άτομα! Ψεύταρε! οι φήμες ελπίζω να διαψευστούν για ότι κάτι .....παζάρεψες! Πρόσεχε .......τις εκφράσεις σου "συνάδελφε" κυριακίδη, είπες πολλά προσβλητικά, με χυδαίους χαρακτηρισμούς, έτσι δείχνεις την ανωτερότητά σου! Δεν είμαι ούτε λυκόσκυλο, ούτε έχω ασχοληθεί ποτέ με το πρόσωπό σου, ούτε θα με ενδιέφερε ν' ασχοληθώ. Καλό θα είναι λοιπόν να κοιτάς μόνο την δουλειά σου.....και τα εισιτήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά Θόδωρα είσαι όντως μεγάλος μπούφος.

    Θόδωρα εσύ που είσαι εκλεγμένος στην Ομοσπονδία σε ένα τόσο ανώτερο συνδικαλιστικά όργανο,γιατί δεν ανοίγεις το θέμα με τις εργολαβίες στα εισιτήρια;
    Κάνε τον κόπο και άνοιξε το στην επόμενη συνεδρίαση σε παρακαλώ.Για να δούν όλοι οι σιδηροδρομικοί ποιοι έχουν ή απέκτησαν γκισέ τα τελευταία χρόνια.
    Ποιοι δουλεύουν με μόχθο για να βγάλουν 5 κατοστάρικα το μήνα και ποιοι κονόμησαν,χρωστάνε δεκάδες χιλιάδων ευρώ και έτυχαν ευνοϊκών ρυθμίσεων για αυτά. Βάλτο θέμα βρε συνδικαλιστή με άντερα και παντελόνια.
    Ζήτα μετά να ανοίξει το θέμα με τα πτυχία.Ποιοι έχουν πλαστά.Αυτά ντε που κατήγγειλες πέρυσι τον Μάη σε ανακοίνωση.
    Μετά ζήτα να ανοίξει η υπόθεση με τα γκισέ στο Λαρίσης.
    Μετά ζήτα να δούμε τι συμβαίνει με τις προμήθειες στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
    Βρε μπόύφο που ανοίγεις το στόμα σου και δεν ξέρεις τι γράφεις.
    Πάρτυ ρε θα κάνουν οι του Δικτύου αν ανοίξουν τα θέματα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχει μηχανημα αυτοματου καφε στο μηχ δραμας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗ
    Για αυτό που έγραψες πως την ημέρα εκείνη βρισκόμουν εν ώρα υπηρεσίας είδες πως το μάζεψες λασπολογούληηηη!
    Αυτό μου αρκεί. Ε! δεν περιμένω και περισσότερα από εσένα.
    Το παιχνίδι που μαγειρεύεις και παίζεις είναι πολύ βρώμικο και όταν ο κώλος γίνει μάγειρας μόνον σκατά μπορεί να μαγειρέψει.
    Πολύ ασχολήθηκα με εσένα και δεν το αξίζεις.
    Δεν απαντάω άλλο σε επόμενα βρώμικα σχόλιά σου .
    Χρήζεις ψυχιατρικής αγωγής, πιο απλά, είσαι φουλ για τον ψυχίατρο

    Δημήτριος Κυριακίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι το γεγονός πως συνάδελφοι υπερασπίζονται με νύχια και με δόντια ένα πολιτικό πτώμα, που κανονικά δεν θα έπρεπε να μπαίνει στη Βουλή πλέον. Το κόμμα που διέλυσε το σιδηρόδρομο, άφησε την Πελοπόννησο και τη Δ. Μακεδονία χωρίς τραίνο, κι αν μπορούσε θα την άφηνε όλη. Το κόμμα που ολοκλήρωσε την καταστροφή που ξεκίνησε ο Χατζηδάκης και ο Στυλιανίδης.
    Το ποσοστό που πάιρνει αντανακλά τη διάβρωση του κράτικού μηχανισμού από τους εκλεκτούς του, που μεταχειρίστηκαν το Κράτος σαν τσιφλίκι τους. Παριστάνοντας μάλιστα τους σοσιαλιστές. Τι υπερασπίζεται το ΠΑΣΟΚ πλέον και ποιος ο λόγος ύπαρξής του; Η ουρά της ΝΔ στα τελευταία χρόνια, μόνο για την ατιμωρησία των λαμογίων που αποτελούσαν τον βασικό του κορμό, ενδιαφερόταν. Τώρα στα τελειώματα, έχουν εξαπολύσει τα ντόπερμαν, αλλά το πιό μεγάλο από αυτά, ο Πάγκαλος, πήγε σε άλλη στάνη να γαυγίζει. Τους φταίνε οι "αποστάτες" που έφυγαν από το δικό τους μαντρί, όταν έγιναν νεοφιλελεύθεροι. Η εμπάθειά τους μάλιστα είναι μόνο κατά των εργαζομένων, σε αυτούς στρέφουν τα φαρμακερά τους βέλη, κουβέντα για τους σιχαμένους φίλους τους που παριστάνουν τους επιχειρηματίες, ενώ είναι πρώτοι στη διαφθορά κάθε είδους. Στον κόσμο δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα, μπορεί και να μην μπορούν να αποκαλυφθούν ανοιχτά στο δρόμο, την αγορά και το καφενείο γιατί θα εισπράξουν τη χλεύη, στις ΔΕΚΟ και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις όμως, είναι ακόμα ισχυροί και ακλόνητοι και μέσα σε όλους τους μηχανισμούς. Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ προσγειώθηκε ανώμαλα, πιστεύουν ότι έχουν δικαιωθεί και ότι όσοι τους έφυγαν οφείλουν να επιστρέψουν. Και όσο αυτό δεν γίνεται, λυσσάνε όλο και περισσότερο. Βρε κόπανοι δεν βλέπετε πως ο κόσμος σας έχει γυρίσει την πλάτη, σε σας αναφέρεται όταν μιλάει για τρωκτικά και κομματικό κράτος; Σε σας και στα συνεταιράκια σας, που κάποτε παριστάνατε τους εχθρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή