Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

150 χιλιάδες επισκέψεις ΜΟΝΟ τον Ιούλιο για το blog των μηχανοδηγών- Τι διαβάσατε τον Ιούλιο

Κάθε προηγούμενο ρεκόρ επισκεψιμότητας έσπασε το στέκι της έλξης τον Ιούλιο, ξεπερνώντας τις 150 χιλιάδες μοναδικές επισκέψεις τον Ιούλιο με μόλις 171 αναρτήσεις για τον μήνα αυτό! Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι το στέκι αποτελεί  σημείο αναφοράς για την
έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των συναδέλφων και όχι μόνο.

Ωστόσο η μεγάλη αναγνωσιμότητα για κάθε ανάρτηση μας αποδεικνύεται και απο τα στατιστικά που παρέχει η Google. 
Πάνω απο 2500 (!!!)μοναδικοί αναγνώστες είδαν τις εικόνες απο τον εκτροχιασμό στην Πτολεμαΐδα απο το στέκι, ενώ στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας βρέθηκαν οι ειδήσεις για τις συνεδριάσεις των Σωματείων , την πορεία των κινητοποιήσεων αλλά και η απάντηση του blog μας στο voria.gr.
Μεγάλη αίσθηση προκάλεσαν και τα κείμενα του Γιώργου Αναγνωστόπουλου που διαβάστηκαν απο εκατοντάδες αναγνώστες μας.
















Συνεχίζουμε την καθημερινή προσπάθεια για την ενημέρωση των συναδέλφων με το ίδιο μεράκι και ευχαριστούμε και πάλι δημόσια όλους τους συνεργάτες  για την αμέριστη βοήθεια τους.
Απο τον Σεπτέμβριο- ο Αύγουστος παραδοσιακά είναι χαλαρός μήνας λόγω των αδειών- η διαχειριστική μας ομάδα ήδη συζητά την αναβάθμιση του χώρου μας, καθώς είναι δεδομένο ότι την εποχή της επικοινωνίας και της αστραπιαίας ταχύτητας μετάδοσης των πληροφοριών, αυτή η αναβάθμιση είναι απαραίτητη για την όσο δυνατό καλύτερη ενημέρωση των σιδηροδρομικών.

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου