Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ

Η αναστολή των κινητοποιήσεων για 2 μέρες που αποφασίστηκε απο το Σωματείο μας, φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκε απο συγκεκριμένους παράγοντες που θέλουν να αλλάξουν όρους της ήδη συμφωνημένης ΣΣΕ.
Το μήνυμα που τους στέλνουμε είναι. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ. ΑΝ την Πέμπτη το ΤΑΙΠΕΔ δεν 
βρεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με την ΣΣΕ που συμφωνήθηκε με την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εμπορικά τρένα θα ξαναδούν  μετά απο πάρααααα πολλές μέρες.

Όσον αφορά τα τυράκια που κυκλοφορούν στους διαδρόμους.
Όποιος νομίζει ότι οι μηχανοδηγοί θα πουλήσουν την υπογραφή τους και την συμφωνία τους στην τελευταία ΣΣΕ και δεν θα συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση για τα τυράκια όσων απελπισμένα ψάχνουν μεθόδους για εργασιακή ειρήνη -την είχαν εγγυηθεί προφανώς στους Ιταλούς- , επίσης ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.
Εμείς ξέρουμε ότι η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας συμφωνήθηκε με την πολιτική ηγεσία (Σπίρτζης - Χρυσοβελώνη) και δόθηκε επίσημα στους σιδηροδρομικούς απο την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην οποία μετέχει και ο εκπρόσωπος του Ταμείου.
Τα παιχνιδάκια τους αλλού.
Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου