Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Κλαίει και ο Άδωνης για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ....Γελάνε και οι πέτρες

Όλα τα έχουμε δεί πλέον, αλλά αυτό μας ξεπέρασε....
Ο Άδωνης Γεωργιάδης,ένας πολιτικός που ίσως να μην έχει μπεί ποτέ στην ζωή του σε τρένο (μπορεί όμως να τον δούμε σύντομα κοντά μας σε κάποια κινητοποίηση)στεναχωρήθηκε χτες με την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ!

Δεν στεναχωρήθηκε επειδή 
πουλήθηκε η μοναδική ελληνική εταιρεία παροχής σιδηροδρομικών υπηρεσιών (άλλωστε ο ίδιος το 2013 είχε επιτακτικά ζητήσει και ψηφίσει με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ την ένταξη της στο ΤΑΙΠΕΔ) αλλά γιατί πουλήθηκε έναντι μόλις 45 εκατομμυρίων Ευρώ.
Μπορεί και γιατί έχασε την δόξα να πουλήσει ο ίδιος την εταιρεία. Άλλωστε για αυτόν και πολλούς συνοδοιπόρους του εντός της ΝΔ, αν το μνημόνιο δεν υπήρχε , θα έπρεπε να το έχουμε εφεύρει.

Στεναχωρήθηκαν στην ΝΔ γιατί έχασε λέει το Ελληνικό Δημόσιο 245 εκατομμύρια Ευρώ επειδή κοστολογούσαν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ,300 εκατομμύρια !!!!!
Το μόνο που μας μένει είναι να δούμε και τους Ρέππα - Τσιόκα να βγαίνουν αγκαλιά με τον Άδωνη στο Σύνταγμα και να κλαίνε για την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Στους Άδωνηδες της πολιτικής ζωής του τόπου εμείς θα πούμε το εξής.
ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.

Και φυσικά κανείς δεν ξεχνά και τα όσα έλεγε η σημερινή Κυβέρνηση για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Όχι για το τίμημα (γελοιοποιήθηκε ο κ. Σταθάκης) αλλά για το ότι δεν θα ιδιωτικοποιούσε την εταιρεία.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ

Και κανείς δεν πιστεύει ότι αυτοί που μας φέραν μέχρι εδώ μπορούν και να λύσουν το πρόβλημα της χώρας. 

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου