Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Ξεκίνησε η μαθητεία των μεταταχθέντων

Αφού μεσολάβησε ένα ικανό διάστημα προσαρμογής και εργασίας στις εγκαταστάσεις αλλά και στην υποδομή και μετά απο ενέργειες του Σωματείου μας σε συνεργασία με την ΔΙΚΑΜ ξεκίνησε η μαθητεία των μηχανοδηγών που επέστρεψαν απο την μετάταξη τους.

Το πρόγραμμα αφορά μόνο τους μηχανοδηγούς που 
επέστρεψαν με τον Νόμο 3863 και την επαναπιστοποίηση τους και θα έχει διάρκεια σχεδόν 45 μέρες.

Επόμενο θέμα προς επίλυση η εκπαίδευση των 22 βοηθών μηχανοδηγού.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. και μετα aπο την εκπαιδευση, οταν περιελθει στους ιταλους η τραινοσε , αυτη θα ξαναγυρισουν στις πρωταρχικες θεσςεις τους πχ. νοσοκομεια κτλ τζαμπα η εκπαιδευση για το τιποτα.Η ΙΤΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΥΣ ΟΣΟΙ ΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή