Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Απο 9η και 10η γραμμή πλέον τα τρένα στον Σταθμό Λαρίσης - Δελτίο Τύπου ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, από αύριο Τετάρτη 5.7.2017 και μέχρι νεωτέρας αλλάζουν οι αποβάθρες αναχώρησης/άφιξης των τραίνων στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών
(Λαρίσης), λόγω των έργων που εκτελεί η αρμόδια σιδηροδρομική εταιρία για την αναβάθμιση του δικτύου με τη δημιουργία υποδομών ηλεκτροκίνησης.


Τα δρομολόγια όλων των αμαξοστοιχιών (αρτηριακά και προαστιακά) θα αναχωρούν από τις αποβάθρες 9 και 10,  που βρίσκονται προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως και στις ίδιες αποβάθρες θα πραγματοποιείται και η αποβίβαση από τα τραίνα που έχουν προορισμό την Αθήνα.

Οι αποβάθρες 9 και 10 βρίσκονται αρκετά μακριά από τη κεντρική είσοδο του σταθμού και η πρόσβαση θα γίνεται μέσω υπόγειας διάβασης.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προτρέπει τους επιβάτες να προσέρχονται στον Κεντρικό Σταθμό της Αθήνας τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη  αναχώρηση των αμαξοστοιχιών και – κατά το δυνατόν – να περιορίσει τον αριθμό των αποσκευών που μεταφέρει.

Επίσης από αύριο 5.7.2017  δεν θα παρέχεται εξυπηρέτηση στους επιβάτες ΑΜΕΑ και δεν θα αποστέλλονται αποσκευές η δέματα από όλα τα σημεία πώλησης προς το Κεντρικό Σταθμό.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητεί την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την  ταλαιπωρία που θα υποστεί για όσο χρονικό διάστημα  εκτελούνται τα έργα, προκειμένου με την ολοκλήρωση τους να βελτιωθεί η λειτουργία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου