Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Την επάνδρωση του σταθμού Αγ.Αναργυρων ζητά άμεσα η ΠΕΠΕ

Με σημερινή του επιστολή και μετά το χαος στην κυκλοφορία στην Αθήνα, το Σωματείο μας ζητά την παρέμβαση του κ.Βουρδα προτείνοντας λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην εξομάλυνση της υπάρχουσας κατάστασης. Διαβάζουμε :
Κύριε Γενικέ,
Μετά από δέκα και πλέον χρόνια, σήμερα
δόθηκε στην κυκλοφορία η νέα αποβάθρα στο Σ.Σ.ΑΘΗΝΩΝ, η οποία σε συνδυασμό με την Ηλεκτροκίνηση θα αναβαθμίσει την ποιότητα μεταφοράς του επιβατικού κοινού με το σιδηρόδρομο. 
Δυστυχώς όμως, για άλλη μια φορά η έλλειψη συντονισμού και ο λάθος σχεδιασμός, θέτουν σε κίνδυνο την προοπτική ενός σημαντικού έργου. 
Δεν είναι δυνατόν να επιλέγεται η λύση της μοονοδρόμησης μεταξύ ΣΚΑ – ΑΘΗΝΩΝ για τις επόμενες δέκα ημέρες, όταν μπορεί αυτή να περιορισθεί μεταξύ Αγίων Αναργύρων – Σ.Σ.Αθήνας με την επάνδρωση στελέχωση του τοπικού σταθμού. 
Η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην κυκλοφορία μεταξύ ΣΚΑ – Αθήνας είναι χαώδης, με σοβαρότατες καθυστερήσεις σε όλα τα τραίνα (αρτηριακά και προαστιακά). Ταυτόχρονα, δυσκολεύεται η κυκλοφορία των εμπορικών αμαξοστοιχιών (όμως γι΄αυτό το θέμα - των εμπορικών - θα επανέλθουμε με νεότερη επιστολή μας)
Σας καλούμε να προχωρήσετε άμεσα σε όλες τις ενέργειες, ώστε: α) να περιοριστεί η μονοδρόμηση μεταξύ Αθηνών και Αγίων Αναργύρων και β) το σφίξιμο του χρονοδιαγράμματος της ολοκλήρωσης των έργων εντός του Σταθμού της Αθήνας, ώστε να μειωθεί ο χρόνος της μονοδρόμησης και να επανέλθει γρήγορα η ομαλή ροή στην κυκλοφορία. 
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε ενημέρωση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
     Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου