Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Με λειτουργική κερδοφορία μεταβιβάζεται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Με λειτουργική κερδοφορία μεταβιβάζεται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς της FS.Σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις του 2016, που ενέκρινε χθες το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν στα
3,5 εκατ., έναντι 2,74 εκατ. το 2015.
Ο κύκλος εργασιών, δίχως την αποζημίωση για τις άγονες γραμμές, συρρικνώθηκε στα 60,8 εκατ., έναντι 68,7 εκατ. το 2015.
Εάν συμπεριληφθούν οι άγονες γραμμές, οι οποίες – σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις – ανήλθαν πέρσι στα 40,05 εκατ., έναντι 50 εκατ. το 2015, τότε ο κύκλος εργασιών έφτασε τα 118 εκατ., έναντι 125 εκατ. το 2015.
Τέλος, το σύνολο των εξόδων τα 115,2 εκατ., έναντι 122,6 εκατ. το 2015.
Υπενθυμίζεται ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εφόσον επιλυθεί το «αγκάθι» με τον υπολογισμό των άγονων γραμμών, θα περάσει πολύ σύντομα στον έλεγχο των Ιταλών της FS.
Φ. Φωτεινός - metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου