Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Tην Πέμπτη 13 Ιουλίου η τριμερής στο Υπουργείο Εργασίας

Την ερχόμενη Πέμπτη τελικά και μετά απο αίτημα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα διεξαχθεί η τριμερής συνάντηση για την χορήγηση των ρεπό και των καλοκαιρινών αδειών. Δεδομένο θεωρείτε ότι
η απόφαση του ΣΕΠΕ έχει δημιουργήσει δεδομένα υπέρ του αιτήματος μας.

Απόφαση του ΣΕΠΕ που έχει θορυβήσει τόσο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ όσο και όσους μέχρι χτες υποστηρίζαν ότι ...οι μηχανοδηγοί μπορεί να εργάζονται  μέχρι και 30 μέρες το μήνα ή 10 μέρες την εβδομάδα ή 365 μέρες το χρόνο.
Τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει άρδην, ενώ θα συνιστούσαμε σε ορισμένους πρόθυμους να αντιληφθούν ότι αν συνεχίσουν να διαρέουν εξυπνάδες εν είδος έμμεσης απειλής (πχ όσοι θέλουν τα ρεπό τους,θα τα πέρνουν μόνο ΣΚ) η επόμενη κίνηση θα είναι τέτοια που θα τους δώσει να καταλάβουν ότι οι διατάξεις για τον προγραμματισμό εργασίας και τα χρονικά όρια εργασίας των μηχανοδηγών είναι απόλυτα συγκεκριμένες.
Όπως ήταν και αυτές για τα  ρεπό και ορισμένοι δεν τις γνώριζαν αν και στον συνδικαλιστικό στίβο δεκαετίες (και βάλε).


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Στον συνδικαλιστικο στίβο έτρεχαν και τρέχουν για την πάρτη τους.Δεν ενδιαφερθηκαν ποτε για τα εργασιακά γιατι δεν υπήρχε λόγος...Σανο και νερό το μότο τους τεμπέληδες και μαρμιτοφαγους οι κατηγορίες που υποβιβαζαν τους μηχανοδηγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή