Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Παρέμβαση Κουτσούμπα για επιστροφή του γραφικού στο ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες,έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στον Περισσό μετά απο κάλεσμα του Γ.Γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος και με θέμα την επιστροφή του
 γραφικού, στο ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών. 
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης,μετά την φυγή του Μαρξιστή-Λενινιστή συναδέλφου που αποτελούσε το πλέον προβεβλημένο - για γνωστούς λόγους- στέλεχος του ΚΚΕ στον σιδηρόδρομο,στην σύσκεψη παρέστη ολόκληρη η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ.
Στην τοποθέτηση του ο Γ.Γραμματέας του κόμματος τόνισε ότι δεν πιστεύει την απώλεια που έχει υποστεί το κόμμα και μάλιστα ζήτησε εξηγήσεις απο το συνδικαλιστικό φορέα (ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών). 
Αφού άκουσε την τοποθέτηση των συνδικαλιστικών στελεχών, ο κ. Κουτσούμπας ζήτησε να επικοινωνήσει με την κ. Γεννηματά, Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, όπου και την εγκάλεσε για την μεταγραφή του δυναμικού στελέχους και μάλιστα σε περίοδο προετοιμασίας ενόψει εκλογών,όπου οι μετακινήσεις απαγορεύονται ρητώς.
Έκπληκτος ο Γραμματέας του ΚΚΕ, άκουσε την κ. Γεννηματά να του απαντά πως το ΠΑΣΟΚ είχε παραχωρήσει δανεικό τον γραφικό απο το 2010, με οψιόν αγοράς όμως, την οποία δεν ενεργοποίησε ποτέ είτε  η Νέα Δημοκρατία, είτε το ΚΚΕ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολήθηκε ποτέ μαζί του,γιατί το δεξί ήταν πάντα το καλό του χέρι,ανέφερε και αυτοί έψαχναν για αριστορέχειρες είπε η Φώφη.
Εσείς  τον αφήσατε και εμείς δεν χάσαμε την ευκαιρία συνέχισε η Φώφη,η οποία ανέφερε ότι ο γραφικός  έχει συστατικές επιστολές τόσο απο την Νέα Δημοκρατία (ΔΑΚΕ-Κιουτσούκης), όσο και απο το ΠΑΣΟΚ (Τοπική Αγρινίου - Βουλευτές Φθιώτιδας),αφού απο το 2004 που βγήκε στην 1η ομάδα απο το τοπικό,έχει σαφώς εξελιχθή. Απλά δεν τον πιστεύει ο κόσμος,του είπε και συνέχισε η Φώφη Γεννηματά...
Ο γραφικός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κινήματος Αλλαγής,  τόνισε στον κ. Κουτσούμπα ότι τον προορίζει για μεγάλα πράγματα,λόγω της ραγδαίας επιστροφής ψηφοφόρων στην ΚεντροΑριστερά, όπως δείχνουν άλλωστε και οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις.
Εδώ ο Μητσοτάκης το είδε, ερχόμαστε στην εξουσία και πάλι,είπε η Φώφη στον Γιώργο,δεν τον είδες που  ήρθε στο συνεδρίο μας και αποθέωσε τον ήλιο που επιστρέφει, στέλνοντας το παρακάτω video στον εμβρόντητο κ. Κουτσούμπα. Ο Κούλης είναι η εγγύηση για τον τόπο και εμείς η εγγύητρια συνιστώσα της δεξιάς εδώ και 8 χρόνια.
Τα τσογλάνια και οι αναρχοάπλυτοι θα αποτελούν σύντομα παρελθόν απο την πολιτική ζωή του τόπου,εμείς θα εγκαινιάσουμε την σήραγγα του ΄Όρθυ, όχι ο Σπίρτζης που έχει βάλει μπρος και δεν σταματά να κόβει κορδέλες στον σιδηρόδρομο,με τις δικές μας μακέτες, ανέφερε  η Φώφη Γεννηματά εμφανώς εκνευρισμένη. Μάλιστα τόνισε στον κ. Κουτσούμπα, ότι στο Καλίδρομο υπάρχει ακόμα σκόνη, της το βεβαίωσε ο γραφικός με ιδιόχειρη επιστολή. 

Ο κ. Κουτσούμπας ευχαρίστησε για την συνομιλία και εμφανώς δυσαρεστημένος,εγκάλεσε τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ γιατί έχασαν το αστέρι αυτό που μέχρι και για την σκόνη... ενημερώνει!!
Αν είναι δυνατόν, να τον έχετε συνεργαζόμενο 3 χρόνια τώρα αναφώνησε και να μας το πέρνουν απο τα χέρια μας οι Πασόκοι και οι Νεοδημοκράτες,θα προσπαθήσω να του μιλήσω ο ίδιος,όπως και έκανε.
Στην συνομιλία με τον γραφικό ο κ. Κουτσούμπας, του τόνισε ότι το ΚΚΕ θα κηρύξει ανένδοτο για να επιστρέψει στις τάξεις του. Μέχρι να γίνει αυτό, δεν θα δουλέψει κανείς συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ ρεπό στον σιδηρόδρομο και θα τεθούν σε αυστηρό περιορισμό οι μέχρι πρότινος επικεφαλείς του.

Έσκασε η μπόμπα.
Κάπου εκεί εξεράγησαν τα στελέχη του ΠΑΜΕ στον σιδηρόδρομο (όχι και να μας κόψει τα ρεπό λόγω του γραφικού!!!).
Την ώρα που προσπαθούσε να πείσει τον γραφικό ο κ. Κουτσούμπας,τον διέκοψαν.
Η ΑΣΚΕ κατεβάζει ψηφοδέλτιο Γενικέ του τόνισαν οι παρευρισκόμενοι και τα ιστορικά της στελέχη δηλώνουν ξελαφρωμένα σε όλη την Ελλάδα.

Δεν μας τον πήραν, τον δώσαμε με ελευθέρας γιατί έπαιζε για την πάρτη του.Το είχαμε καταλάβει τώρα τελευταία,δεν πιστεύαμε τα "τσογλάνια" που μας τα έλεγαν χρόνια τώρα.
Ο γραφικός δεν πίστευε στην ανατροπή του καπιταλισμού,αλλά στην διαχείριση του, του τόνισαν. 
Δηλαδή είναι ρεφορμιστής, ψέλισε ο κ. Κουτσούμπας.
Όχι σύντροφε περιφερόμενος καιροσκόπος είναι..... 
Να, δες που τώρα βγάζει λόγους υπέρ των εργοδοτικών της ΠΑΣΚ και της ΔΑΚΕ, την ίδια ώρα που  κάνει ότι διαβάζει ...Ριζοσπάστη. Και κατέβηκε μαζί τους στο ίδιο ψηφοδέλτιο ενώ πέρνει τηλέφωνα σε Αριστερούς ζητώντας τους ψήφο,επειδή έφτιαξε την "νέα" παράταξη.
Και ; 
Τι και, να τον βλέπουν δεν θέλουν, ούτε οι Αριστεροί,ούτε οι κομμουνιστές.

Πράκτωρ ή προβοκάτσια, ψέλισε κάποιος απο το βάθος και θυμήθηκε ΑΥΤΗΝ την ιστορία....
Και κάπου εκεί, έκλεισε η σύσκεψη.....

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Υ.Γ. Καλό μήνα σε όλους τους σιδηροδρομικούς που γελάνε με αυτές τις ιστορίες που είναι τόσο μα τόσο κοντά στην πραγματικότητα που ζούμε

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή θέλετε να μας πείσετε ότι αυτή η ιστορία είναι το πρωταπριλιάτικο αστείο απο το στεκι.
    Ότι δηλαδή αν δημοσιευθεί αυτο την άλλη βδομάδα θα μοιάζει με ψέμα;
    Γιωργάκη κλείσε την ομπρέλα δεν είναι βροχή αυτο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή