Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Η πλαστογραφία που έφερε τον Νίκο Κιουτσούκη στην ΓΣΕΕ

Περασμένα ναι,ξεχασμένα όχι....Το στέκι ΘΥΜΙΖΕΙ σε κάποιους αυτά που θέλουν να ξεχάσουν.
Πολλοί συνάδελφοι αναρωτιούνται σε τι ακριβώς αναφερόμαστε όταν γράφουμε (και φυσικά δεν έχει διαψευστεί ποτέ) ότι ο Νίκος Κιουτσούκης αναδείχτηκε στην ΓΣΕΕ μέσω πλαστογραφίας.
Η υπόθεση έρχεται απο παλιά, και εμείς θυμίζουμε στους σιδηροδρομικούς πως ο...αγωνιστής Κιουτσούκης βρέθηκε στην ΓΣΕΕ με το σχόλιο του 
Δημήτρη Καραπάνου πρώην Διοικητή του ΟΣΕ με αφορμή την παραπομπή για κακούργημα των ενόχων για δωροδοκίες απο τις συμβάσεις ΟΣΕ-Siemens.

Γράφει  την Τρίτη 3 Απριλίου επώνυμα ο Δημήτρης Καραπάνος και αναδημοσιεύουμε : .
Είναι ακόμη επίκαιρα όσα κατήγγειλα σαν σήμερα πρίν 15 χρόνια! Αισθάνομαι όμως δικαιωμένος, διότι χθες έμαθα ότι με το 211/2018 αμετάκλητο βούλευμα παραπέμπονται για κακούργημα οι ένοχοι δωροδοκιών από τις συμβάσεις ΟΣΕ-Siemens προμηθειών τροχαίου υλικού που κατήγγειλα πρίν 17 χρόνια και επαναβεβαίωσα στην εξεταστική της Βουλής κατά την 18 ωρη κατάθεσή μου τό 2010 με αποδεικτικά έγγραφα!
Αμέσως τότε έσπευσαν οι υπουργοι Ρέππας Παπακωνσταντίνου με την συνδρομή της ανυπόληπτης ΓΣΕΕ τών Παναγόπουλου-Μουτάφη της ΠΑΣΚΕ και τών Τσαλικάκη-Κιουτσουκη της ΔΑΚΕ να με ξηλώσουν παράνομα από μέλος του ΔΣ/ΟΣΕ για να μήν μπορώ πλέον να δηλώνω ενώπιον της δικαιοσύνης μηνυτής κατήγορος υπέρ των συμφερόντων του ΟΣΕ ,βοηθώντας έτσι τους        " λαδιάρηδες" οι ΑΧΡΕΙΟΙ να την γλυτώσουν! 
Είναι δυνατόν να παραμένουν ακόμη στη ΓΣΕΕ οι Παναγόπουλος Μουτάφης Κιουτσούκης, πού πέρα από αυτή την ατιμια,είχαν πρίν συνεργήσει στην συγκάλυψη της πλαστογραφίας του Τσαλικάκη εις βάρος μου ( καταδικάστηκε οριστικά) ότι δήθεν παραιτήθηκα από συνέδριο της ΓΣΕΕ για να πάει στη θέση μου ο μη εκλεγμένος Κιουτσούκης!


Αυτά τα γράφει επώνυμα ο πρώην Διοικητής του ΟΣΕ Δημήτρης Καραπάνος και αφορούν τον τρόπο με τον οποίο ο αριβίστας Κιουτσούκης βρέθηκε στην ΓΣΕΕ.
Το αφιερώνουμε στον Νικόλα, που κουνάει το δάχτυλο ως αγωνιστής και του συνιστούμε να κοιταχτεί καμιά φορά στον καθρέφτη γιατί η αλλαζονεία της εξουσίας τον έχει τυφλώσει.

Και με τον Νικόλα,τον πολιτικό αριβίστα θα έχουμε ΜΕΓΑΛΗ συνέχεια (ακόμα δεν έχουμε κάν αρχίσει).
Γιατί ο ίδιος επέλεξε να στοχοποιήσει τους μηχανοδηγούς ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο το παραλήρημα του σε βάρος ανθρώπων,ΔΕΝ είναι καθόλου τυχαίο ότι μέχρι σήμερα ο Γενικός Γραμματέας αυτής της ΓΣΕΕ, δεν έχει απαντήσει στο παραμικρό γιατί ξέρει την αλήθεια.

Και φυσικά οι μηχανοδηγοί ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι ο Κιουτσούκης στάθηκε ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην συμφωνία ΠΕΠΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ (σε συνεργασία Με την ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών),καταγγέλοντας τους συνδικαλιστές μας, που καθημερινά ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ πάνω στα τρένα,για αυτά που συμφώνησαν για ΟΛΟΥΣ μας!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών



1 σχόλιο:

  1. Το αστείο με τον Κιουτσούκη είναι ότι νομίζει ότι το θέμα είναι προσωπικό και δηλώνει ότι ...ενοχλεί για αυτό του ασκούν κριτική.
    ΔΕΝ έχει ακόμα καταλάβει ακόμα ότι η μάχη αφορά ΟΛΟ το συνδικαλιστικό κατεστημένο που εκπροσωπεί ο Κιουτσούκης και οι συν αυτόν.Όταν το καταλάβει θα είναι αργά.
    ΝΕΜΕΣΙΣ για τον Κιουτσούκη είναι ότι ρόλο υπερασπιστή του,έχει αναλάβει ο Τερζόγλου!
    Είναι όμως και η απτή απόδειξη ότι το κατεστημένο δεν είχε ποτέ πολιτικές διαφορές παρά εξυπηρετούσε συγκεκριμένα συμφέροντα.

    Υ.Γ. Η ΠΕΠΕ χτες ήταν στο ευχέλαιο.Μαντέψτε ποιος έλειπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή