Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

2 στους 3 (75%) θεωρούν αρνητικές τις αλλαγές στα εργασιακά !

 

Αποκαλυπτική η δημοσκόπηση για την γνώμη της κοινής γνώμης για τις αλλαγές στα εργασιακά καθώς το 54% θεωρεί αρνητικές τις αλλαγές , 21% δεν γνωρίζει τι ακριβώς ψηφίζεται (αν μάθει μάλλον θα κλάψει) και μόλις  το 25% τις κρίνει θετικά.

Μετά την έρευνα της ΓΣΕΕ η δημοσκόπηση της Alco αποκαλύπτει ότι 2 στους 3 δεν συμφωνούν με την κατάργηση του 8ωρου, την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων, την ουσιαστική απελευθέρωση των απολύσεων , την απαξίωση του ΣΈΠΕ και όλα σχεδιάζει ο ....superman της Κυβέρνησης των «άριστων» κ.  Χατζηδακης.

Μάλλον η πρόταση Χατζηδακη για απλήρωτες υπερωρίες για να ...μαζεύουμε τις ελιές δεν βρίσκει ανταπόκριση στους έργαζομενους.

Τά καλύτερα φαίνεται πως  έρχονται για τους άριστους καθώς για πρώτη φορά σε δημοσκόπηση συστημικών μέσων ενημέρωσης το 60% των πολιτών δηλώνουν δυσαρεστημένοι για τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας. 


Που να εφαρμοστεί κ το εργασιακό Νομοσχέδιο δηλαδή ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου