Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

4 ωρη στάση σε ΤΡΑΜ και Μετρό αύριο, 24 ωρη την Πέμπτη. Αδιαφορία για την στάση της Π.Ο.Σ.

4ωρη στάση πραγματοποιούν τελικά πολλά Σωματεία - μέλη της λεγόμενης "Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών" που επέλεξε να ακολουθήσει την απόφαση των εργατοπατέρων της
ΓΣΕΕ για την αυριανή κινητοποίηση  που μετατρέπει το τριήμερο σε τετραήμερο.

Η λεγόμενη και Ομοσπονδία, καλεί τους σιδηροδρομικούς να συμμετάσχουν στην απεργία, αλλά δεν μας γνωστοποιεί που θα γίνει η συγκέντρωση, ενδεικτικό της διάλυσης στο συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας.

Καμία απορία δεν προκαλεί η στάση αυτής της Ομοσπονδίας καθώς η διάλυση της είναι γεγονός εδώ και 2 χρόνια. 

4 απο τα 8-9 Σωματεία που συμμετέχουν σήμερα στην Π.Ο.Σ. διαφοροποίησαν την στάση τους σε σχέση με την απόφαση της ηγεσίας της για την αυριανή "απεργία" , προκηρύσσοντας 4 ωρες στάσεις,  ενώ η κατάργηση των τρένων (lock down) έσωσε τα προσχήματα για την λεγόμενη Ομοσπονδία που μάταια προσπαθεί με φιλικά της μέσα να παρουσιάσει τα πράγματα διαφορετικά . 

Επίσης τουλάχιστο 5 Σωματεία μέλη της, έχουν προκηρύξει κινητοποιήσεις για την προσεχή Πέμπτη 6 Μάϊου, κινητοποιήσεις που απέρριψε η πλειοψηφία της Π.Ο.Σ. 

Όσοι γνωρίζουν τι συμβαίνει  εντός των τειχών, μιλούν  για  εμφανή διάλυση. 

Δημοσιεύουμε και την ανακοίνωση του Σωματείου του ΤΡΑΜ 




Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου