Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Ηλίας Γκιουλάκης / Δουλεύουμε 31 ημέρες το μήνα- Τραγική η κατάσταση στα ΜΜΜ

«Είμαστε χωρίς ανάπαυση και χωρίς μέτρα προστασίας. Εδώ και ένα χρόνο έγιναν μόλις 4.000 ράπιντ τεστ και είμαστε 4.800 εργαζόμενοι»

«Η κυβέρνηση λειτουργεί με προχειρότητα. Ως κλάδος, έχουμε 7 νεκρούς και πάνω από 500

κρούσματα και τα αιτήματά μας δεν εισακούονται» είπε Στο Κόκκινο και τον Διονύση Ελευθεράτο, ο Ηλίας Γκιουλάκης, μέλος του Συνδικάτου Εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας.

Δεν παίρνονται μέτρα προστασίας ενώ ακόμα και τα καινούρια λεωφορεία είναι ακατάλληλα καθώς είναι χωρίς παράθυρα σημείωσε ο κ Γκιουλάκης αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία φέρουν τον κορωνοιό. 

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ διεκδικούν Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, μέτρα προστασίας με καμπίνα για τον οδηγό, κατάλληλα λεωφορεία και προσλήψεις προσωπικού. «Όταν αρχίσουμε και παίρνουμε τα υπόλοιπα των αδειών, τότε θα μιλάμε πάλι για μειώσεις δρομολογίων», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ακούστε εδώ το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου