Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

ΝΟΘΕΙΑ και Λογοκρισία στο συνδικάτο στον σιδηρόδρομο


 Συνεχίζει να αποπνέει ζοφό & σαπίλα η κατάσταση στο συνδικάτο στον σιδηρόδρομο. Τελευταίο περιστατικό η λογοκρισία της
ανακοίνωσης της ΔΕΣΚ Σιδηροδρομικών απο την πλειοψηφία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, η οποία δεν την ανήρτησε στο επίσημο blog της γιατί κατήγγειλε τις ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ. 

Παρόμοια τακτική έχει ακολουθήσει η πλειοψηφία της ΠΟΣ για ανακοινώσεις Σωματείων και άλλων παρατάξεων (Δίκτυο Σιδηροδρομικών). Η ΔΕΣΚ μπήκε στο στόχαστρο της παρέας της Κάννιγγος γιατί έκανε το λάθος να ασκήσει κριτική στην μεγαλειότητα της και έτσι η ανακοίνωση της δεν δημοσιεύτηκε ποτέ απο τον επίσημο ιστοχώρο της ΠΟΣ αλλά απο τα σιδηροδρομικά blog.

Τέλος αποστροφή  προκαλεί η πληροφορία που έχει διακινηθεί απο χτές, ότι στο νέο Σωματείο που δημιουργείται στον ΟΣΕ με πρωτοβουλία της Π.Ο.Σ., διαπιστώθηκε ότι  άλλο Καταστατικό ψήφισαν οι συνάδελφοι και άλλο Καταστατικό κατατέθηκε στο Ειρηνοδικείο Πειραιά. 

Μετά το συνέδριο της Π.Ο.Σ. - η νομιμότητα των διαδικασιών του οποίου εκρεμμεί ακόμα στην δικαιοσύνη- μάθαμε χτες και αυτό.

Και εις ανώτερα ευχόμαστε.

Ζοφός, σαπίλα, αποστροφή.

Η Π.Ο.Σ. σήμερα αναγκάζεται- σείρεται σε Συμβούλιο Διοικήσεων μετά την επιστολή του Σωματείου των μηχανοδηγών που διαβάστηκε απο 650 και πλέον συναδέλφους. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου