Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Εξώδικο της ΠΟΣ για κινητοποιήσεις

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτεροβάθμιας Συνδικαλιστικής Οργάνωσης, με την επωνυμία «Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.)», στη συνεδρίασή του την ΠΕΜΠΤΗ 23 Δεκεμβρίου 2021, αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη και πραγματοποίηση 4ωρων στάσεων εργασίας την ΠΕΜΠΤΗ και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 και 28 Ιανουαρίου 2022 αντίστοιχα, και από ώρα 12.00’μ.μ. έως ώρα 16.00’μ.μ του προσωπικού που απασχολείται στο σύνολο των εταιρειών, στις οποίες απευθύνεται η παρούσα και σε ολόκληρο το δίκτυο. 


Μοναδικό αίτημα των στάσεων εργασίας είναι η άμεση πρόσληψη προσωπικού καθόσον οι τραγικές ελλείψεις ακόμα και σε νευραλγικές ειδικότητες καθιστούν αδύνατη την ομαλή λειτουργία επιβατικών και εμπορικών μεταφορών αλλά και για τους συναδέλφους μας γενικότερα. 


Σας καλούμε σε συνάντηση στον ΟΜΕΔ την ΤΡΙΤΗ 25 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 12.00’.


Προσωπικό Ασφαλείας και ελάχιστης εγγυημένης λειτουργίας ορίζεται το μεταξύ μας συμφωνημένο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου