Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Συνάντηση σωματείων εργαζομένων ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πριν απο λίγο ολοκληρώθηκε συνάντηση των εκπροσώπων των σωματείων εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ , και εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου .



                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση των 3 σωματείων εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ , στην οποία κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα σταθερότητας και ο εφαρμοστικός νόμος , που προβλέπει την πλήρη ιδιωτικοποίηση της εταιρείας .
Η κοινή απόφαση των εργαζομένων που εκπροσωπούν τα 3 σωματεία είναι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς αυτή θα οδηγήσει στην μείωση των συντελεστών ασφάλειας ( Βρετανικοί Σιδηρόδρομοι ) , στην υποβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και τελικά στην ανεξέλεγκτη αύξηση της τιμής των εισητηρίων , σε βάρος των συμφερόντων των επιβατών .
Υποστηρίζουμε την λειτουργία δημόσιας σιδηροδρομικής εταιρείας , όπως άλλωστε γίνεται σήμερα σε όλη την Ευρώπη , όπου οι δημόσιες συγκοινωνίες αποτελούν κοινωνικό αγαθό .
Την επόμενη βδομάδα σε νέα συνεδρίαση , θα αποφασιστούν συγκεκριμένες δράσεις συνδικαλιστικού και νομικού περιεχομένου για την μη υλοποίηση των νεοφιλελεύθερων αυτών πολιτικών .

Για την ΠΕΠΕ


Ο  Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας


Θεοδωρόπουλος Ε.                     Τουρλής Β.

Για την ΠΕΠΑ


 Ο Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας


Σοφός Κ.                                    Αντωνίου Γ.


Για τον ΣΕΠΣ


Ο Πρόεδρος                           Ο Γεν. Γραμματέας

Δρίτσας Ν.                                Ζαβογιάννης Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου