Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η νέα λίστα με τα βαρέα .

Σύνδεσμος που αναφέρει την νέα λίστα με τα βαρέα , όπως την έδωσε στην δημοσιότητα πριν λίγο το Υπουργείο Εργασίας .
http://www.newsit.gr/flash/Varea.doc.doc

Στο άρθρο 67α αναφέρεται η νέα ένταξη των οδηγών μέσων σταθερής και ημισταθερής τροχιάς κατηγορία στην οποία εντάσεται και ο κλάδος της έλξης .
Όπως αναφέραμε και προηγουμένως το απο 1.8.2008 έχει εξαλειφθεί .

1 σχόλιο:

  1. Αποτελεί μια δικαίωση πολλών χρόνων !Επιτέλους επίσημα στις λίστες και όχι στην ομηρία ταμείων με ειδικά καθεστώτα !Φτάσαμε από την ταυτότητα του μηχανοδηγού , που κάποιοι πανηγύριζαν στις συνελεύσεις για μια πρωτόγονη πλην φιλότιμη μεν προσπάθεια που είχε χαθεί στα ράφια του γραφείου του κ.Ρωμανια , στην επίσημη αποτύπωση με όλα τα ευεργετήματα που προσφέρει η ένταξη.Μπράβο Γενιδουνια γιατί ξέρουμε πόσο ασχολήθηκες με το θέμα , μπράβο στο σωματείο ,σε όλους για την κατάκτηση αυτή .Έρχεται σε μια δύσκολη πιστεύω περίοδο και μακάρι να δώσει κουράγιο για νέους αγώνες στο μέλλον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή