Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Μισθοδοσία Ιουλίου , λεπτομέρειες .

Προβλήματα σημειώθηκαν στην μισθοδοσία αφού σε εξέλιξη βρίσκεται η προσαρμογή στα δεδομένα της νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας .

Αναλυτικότερα




Κανονικά καταβλήθηκαν τα χιλιόμετρα για τους μήνες Απρίλιο , Μάιο και Ιούνιο στα μηχανοστάσια Αθηνών , Λιανοκλαδιού και Λάρισας.

Στο μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης  καταβλήθηκαν ο Μάιος και ο Ιούνιος  και οφείλεται ο μήνας Απρίλιος

Στα μηχανοστάσια Αλεξανδρούπολης και Δράμας καταβλήθηκαν ο Απρίλιος και Μάιος και οφείλεται ο Ιούνιος .

Στο μηχανοστάσιο Βόλου οφείλονται και οι 3 μήνες .( Απρίλιος , Μάιος , Ιούνιος ) .



Η καταβολή των οφειλομένων θα γίνει στην  εξόφληση Αυγούστου .



Επιπλέον



Στην εξόφληση Ιουνίου είχε πληρωθεί το τακτικό λειτουργικό επίδομα  εκ παραδρομής και εκτός προσωπικής διαφοράς σε πολλούς μηχανοδηγούς . Το ποσό αντιστοιχούσε σε 292 Ε .

Το ποσό αυτό σε όσους καταβλήθηκε και εκτός προσωπικής διαφοράς , παρακρατήθηκε από την εξόφληση Ιουλίου .

Σε όσους είχαν πληρωθεί 150Ε , σαν έκτακτη προκαταβολή στην εξόφληση Ιουνίου(έναντι για τα χιλιόμετρα )  , τα χρήματα αυτά παρακρατήθηκαν από την εξόφληση Ιουλίου .

Τέλος εφαρμόστηκε στην εξόφληση Ιουλίου , ο νέος φορολογικός νόμος , που προβλέπει μείωση του αφορολόγητου και κατά συνέπεια αύξηση του καταβαλόμενου φόρου .
Για το πρώτο εξάμηνο , θα κρατηθούν τα οφειλόμενα λόγω αναδρομικής ισχύς σε 6 δόσεις .Η πρώτη κρατήθηκε στην εξόφληση Ιουλίου .

5 σχόλια:

  1. εγω νομιζω πως πρεπει να μετονομαστει σε νεα μονοπλευρη συμβαση δουλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρότεινα να γινότανε συμψηφισμός και των χρωστουμένων, από τους μηνιαίους κόφτες των δύο μηνών του 2010. Έτσι θα ξεκαθάριζε το τοπίο, οπότε απομένει το ΓΑΛΑ!!!!!!!!! ενώ οι υπερβολές στο έπακρο!Αφού φύγανε κάποιοι Μηχ/γοί, η δουλειά "περισσεύει". Άντε ν' αποδείξεις στους παιχταράδες που βγάλανε συμπερασμα το περίσσιο της Ελξης! Άντε να πείσεις και κάποιους λεβέντες, ότι πρέπει να τηρούν κανόνες υγιούς εργασίας και όχι κάτεργα απλήρωτα, αλλά και διασυρμό κατ' επέκταση στα μπο......κά..λα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι πανικός απο τώρα!! Το ενιαίο μισθολόγιο έρχεται.Ετοιμάστε μαντήλια. Θα πέσει πολύ κλάμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταθέστε το αίμα σας υπέρ του ΠΑΣΟΚ και μέσω αυτού στους δανειστές τοκογλύφους
    _ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Αλήθεια που θα πάμε φέτος διακοπές;
    Δεν έχω ακούσει κανέναν να αξιοποιεί την άδεια του κατ’ αυτόν ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,
    πενιχρό βλέπεις και το ΓΑ…..ΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ, ΠΛΗΝ (- πόσο;) και η εξόφληση του μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΟΣΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ! Άργησα αλλά το κατάλαβα, αυτό το ήξερε και ο κύριος Ρέππας όταν έβγαζε πύρινους λόγους για όλους αυτούς τους ΠΑΤΑΧΤΖΗΔΕΣ που αντιβαίνουν στα συμφέροντα και στο κατατεθειμένο ΜΠΑΓΙΟΚΟ των μηχανοδηγών του κόμματος !!! Συνεπικουρούμενος όμως από απομεινάρια σαλιάρηδες της ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ που δεν ξέχασαν τον ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ…. για τον ΛΕΩΝΙΔΑ μιλάω, μπέρδεψαν τους μηχανοδηγούς του κόμματος με τους μηχανοδηγούς του ΟΣΕ και την πλήρωσαν οι δεύτεροι.
    Τέλος πάντων «Ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται» αλλά αλλού είναι κρυμμένα και τα ψάχνει ο ΓΑΠ από την ΚΩ βολοδέρνοντας πάνω στα κύματα με το κανό του αρμενίζοντας τις θάλασσες στα τυφλά, μιας και έχασε το χάρτη με τα χαρτογραφημένα νερά, μ’ εκείνον που θα μας οδηγούσε ως τωρινός ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΙΘΑΚΗ, και σε απάνεμα νερά ->ΠΑΣΟΚ=(περιοχή κάβος ησυχαστήριο της ΙΘΑΚΗΣ)
    Εδώ θυμήθηκα ένα όμορφο τραγουδάκι του 1940 μ.Χ εποχής που μας πάει γάντι «Με το χαμόγελο στα χείλη παν οι φαντάροι μας μπροστά για την Ελλάδα ρε γαμώτο» λόγω «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ» φράση από τα χείλη του τρισμέγιστου αναμορφωτή ΄Κ αρχιστράτηγου των οικονομικών με μεγάλο εκτόπισμα που ειπώθηκε στο ΝΑΟ (να καεί – να καεί το μπ……λο ή βουλή) ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.
    Άντε λεβέντες μου καλό καλοκαίρι να έχετε και πάνω απ’ όλα όμορφες στιγμές που λέει κ ένας καλός φίλος, καλή ψυχή, και πάντα ΠΑΣΟΚ για το καλό της Ελλάδας για το καλό του σιδηρόδρομου και του ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
    Παρεμπιπτόντως μην ξεχάσω, δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι χρωστάτε πάνω από 5000 Ε στην εφορία γιατί αρχίζει η ανοικοδόμηση της χωράς μας, κατασκευάζουμε κελιά οργανωμένα σε φυλακές θα έχουμε τρένα και θα μας λείπουν οι (driver).
    Και το κουτί, το κουτάκι δεν το ξέχασαν το έκαναν ανάλυση στον αρχή οικονομικό αναλυτή ΚΩΝΣΤΑ και παίρνει το δρόμο του να πάει συναντήσει τα δώρα των Χριστουγέννων του Πάσχα και του επιδόματος αδείας.

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ!!!!! ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή