Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Κλείστε τον ΟΣΕ!Η αρχή έγινε με την κυρία Ξαφά,συνεχίζει ο κ. Βαρβιτσιώτης.Επόμενος ποιος θα είναι ?

Ο κύριος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης , βουλευτής Β Αθήνας με την Νέα Δημοκρατία , από την ελπιδοφόρα νέα γενιά πολιτικών μας , που θα μας φέρουν την αλλαγή .
Τι δήλωσε ?   ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΟΣΕ !!!!!!!  ( βρήκαμε παπά να θάψουμε τώρα 5 - 6 !!)
Σήμερα στον flash στην εκπομπή του Αντώνη Κοκορίκου ..Ιδού και το ηχητικό ντοκουμέντο .....



                                                 http://www.flash.gr/audio/4185 


στο 7.20 ξεκινάει το κρεσέντο στο 9.20 το ζεσταίνει και στο 12.00 τα αμολάει ...


1.4 δις ετησίως το έλλειμμα , 6500 χιλιάδες εργαζόμενοι ...Και πως θα μπορούσαμε να το λύσουμε το πρόβλημα ? ( Δεν του πε κανείς ότι αυτά είναι περσινά φαίνεται ) 
Να τον κλείσουμε , να μετατάξουμε τους υπαλλήλους κτλπ .
Οι λογικές του κρατισμού  έχουν καταρρεύσει εδώ και δεκαετίες πλέον ...
Και όλα αυτά τα λέει από την Θεσσαλονίκη , όπου βρίσκεται σε συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς και  με τον  Αντώνη Σαμαρά.
Ελπίζουμε να μην τον επηρεάζει και τόσο .....


Έτσι αντιλαμβάνονται και υπολογίζουν το σιδηρόδρομο οι πολιτικοί μας .


Με τις υγείες μας . Τα σχόλια δικά σας και δικά μας .

1 σχόλιο:

  1. Πόσο άδικοι γίνεστε συνάδελφοι με αυτή την αναφορά σας στο πρόσωπο του κ. Βαρβιτσιώτη! Γνωρίζετε άραγε πόσο κορδωμένος ακούει ο πατέρας του αυτόν τον Λεβέντη που τηλεφωνικά ή δι' αλληλογραφίας θα πρέπει να έκανε του κόσμου τις σπουδές και μόλις θα τελείωσε το "στρατιωτικό", όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα διορίστηκε σε καμιά Εθνική τράπεζα να έχει σταθερό και σίγουρο εισόδημα της τάξεως των 5.000.000 δρχ. τότε!!!, και κατά διαστήματα αφού ξυπνάει σαν βουλευτής, δικαιολογεί την ύπαρξή του, λέγοντας "Παπαριές", όπως τόσοι άλλοι στον περίγυρό τους.
    Το χειρότερο βέβαια απ' όλα, νομίζω ότι είναι το πολιτικό σκηνικό των ημερών! Οι μέχρι πρότεινος λεβέντες, δηλαδή οι προηγούμενοι κυβερνώντες, με άχαρο τρόπο προτείνουν λύσεις για να βγούμε από το αδιέξοδο, στο οποίο μας οδήγησαν οι ίδιοι. Με λίγα λόγια τώρα έχουν πιό καθαρό μυαλό; αυτοί που κάνανε διοίκηση τόσα χρόνια και είχαν τα μαχαιροπήρουνα και ορμούσαν στο ψητό, διακρίνουν ότι εμείς φταίγαμε που τους ανεχόμασταν;
    Αυτοί οι Σωτήρες κρίνανε και τότε ότι έπρεπε να πάρουν έκτακτη εισφορά των 1.000 ευρώ, αλλά και τώρα το παιχνίδι παραχόντρυνε! με λίγα λόγια δεν παίζονται οι άνθρωποι!!!.
    Να βάλω κάποιο στοίχημα λέτε, στο άν θα φορολογήσουν τη χρήση τουαλέττας; ή την αύξηση της τιμής της Βαζελίνης (Παλαιοκρασσάς)!!!!!.
    Ο κ. Βαρβιτσιώτης μήπως αναφέρθηκε και στο υπαλληλικό προσωπικό της Βουλής; που πολλοί δεν ξέρουν προς τα πού βρίσκεται η χρεωμένη υπηρεσία τους! παρά μόνο τον αρ. λογαριασμού της μισθοδοσίας τους!
    Κάποιοι είπανε ότι κυοφορείται και νέος Βαρβιτσιώτης για τη βουλή των Ελλήνων, τουλάχιστον αυτός να είπε πολύ νωρίς την λέξη ούστ απ' εδώ!!!!.
    Στις ειδήσεις ακούστηκε από την εκφωνήτρια η εξης έκφραση: σε απόφαση της ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ της βουλής των Ελλήνων .........., εμείς όμως βλέπαμε 12 άτομα μόνο! οι άλλοι άραγε πού να βρίσκονταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή