Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου ΠΟΣ 28/11/2012

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών παρουσία και των προεδρείων των σωματείων-μελών της, συναντήθηκε με τους Διευθύνοντες Συμβούλους του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εν όψει των εξελίξεων που υπάρχουν με την επίσκεψη των Ρώσων και το ενδιαφέρον τους για τον ΟΣΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 
 Εκφράστηκαν με σαφήνεια οι αντιθέσεις της Π.Ο.Σ. για κάθε ιδιωτικοποίηση ή

αποελληνοποίηση επιχειρηθεί στους ελληνικούς Σιδηροδρόμους. 
 Επίσης εκφράστηκε η αντίθεση της Π.Ο.Σ. για τις περαιτέρω μειώσεις που προβλέπει το νέο μνημόνιο και η ερμηνευτική εγκύκλιος των νέων μισθολογικών διατάξεων, καθότι οι Σιδηροδρομικοί έχουν υποστεί ήδη όλες τις μειώσεις από τους προηγούμενους αντεργατικούς νόμους και μνημόνια. 


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών έχει ήδη ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για να καταθέσει τις απόψεις της. Καλούμε όλους τους Σιδηροδρομικούς σε ετοιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου