Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Συγκινητική η παρουσία μεταταχθέντων

 Συγκινητική  είναι η αγάπη που δείχνουν οι υποχρεωτικά μεταταχθέντες για τους συναδέλφους και τον σιδηρόδρομο.
Σε άλλη μια συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΠΕ το παρών έδωσε ο συνάδελφος μας Μηχανοστασιάρχης  Γυλός Χρήστος που στέλνει τους χαιρετισμούς του σε όλο τον κλάδο έλξης.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ποτέ την αδικία που υπέστησαν οι 45 υποχρεωτικά μεταταχθέντες ούτε
το κλείσιμο των περιφερειακών μηχανοστασίων που εξανάγκασε πολλούς συναδέλφους με πραγματικό πόνο ψυχής να υπογράψουν την αίτηση μετάταξης.

Αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με το σύστημα που διέλυσε τους κόπους μιας ζωής για ανθρώπους με μεράκι και πραγματική αγάπη για τον σιδηρόδρομο.Επαγγελματίες εξειδικευμένους που εκδιώχθηκαν σαν πλεονάζων προσωπικό απο τους ίδιους υπευθύνους που σήμερα υπογράφουν την πληρωμή χιλιάδων δεδουλευμένων αναπαύσεων , γιατί πολύ απλά δεν φτάνουμε !

Χρήστο ΔΕΝ ξεχνάμε .

Μεταφέρουμε τους χαιρετισμούς σου σε όλους όσους   διαβάζουν το στέκι της έλξης και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε μαζί σας μέχρι την τελική δικαίωση.

Στην ίδια γραμμή και η ΠΕΠΕ που σήμερα αποφάσισε να ζητήσει την άμεση επιστροφή όλων όσων μετατάχθηκαν απο τον κλάδο μας (και όσων έφυγαν εθελοντικά κ επιθυμούν την επιστροφή τους).

Ιδιαίτερα μετά την διαφαινόμενη χτεσινή συμφωνία με την cosco όχι μόνο δεν θα φτάνουμε για τα εμπορικά αλλά ούτε και για τις μανούβρες.....

2 σχόλια:

  1. Μηχανοδηγοί διαθέσιμοι υπάρχουν στη γειτονική Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Πολωνία κλπ. Με Αυτόνομες Οικονομικές Ζώνες και Διαλειτουργικότητες, θα έρθουν και θα πιστοποιηθούν από την Αρχή Ασφαλείας Σιδηροδρόμων του Υπουργείου και θα δουλεύουν με μισθούς Ελλάδας, που τότε πιά θα είναι ίσοι με των προαναφερομένων χωρών, μελών της ΕΕ!
    Όταν έπρεπε να δοθεί η μάχη, οι τότε κυβερνητικοί συνδικαλιστές και λοιποί παράγοντες, έσπασαν την κατάληψη της Καρόλου. Οι γνωστοί σκώληκες, που μετά από μερικές ημέρες βρέθηκαν προώρα συνταξιούχοι με τα δικαιώματα του 2009 και μετά ξαναβρέθηκαν να είναι στην Υπηρεσία, στην ίδια θέση που ήταν και πριν και να σώζουν το σιδηρόδρομο!!! Ο πρωτεργάτης του σπασίματος της κατάληψης ανταμοίφθηκε λίγο αργότερα, την Άνοιξη, όταν βρέθηκε αιρετή θέση γι αυτόν, κουβαλώντας για να τον ψηφίσουν όσους ομοϊδεάτες συνταξιούχους ήταν μετακινήσιμοι. Και αφού μας έσωσαν τηρώντας ευλαβικά τις εντολές Ρέππα, Τσιόκα και Πράϊς, τώρα από τις τρύπες τους δουλεύουν για τον Στουρνάρα, το Χατζηδάκη και το Βενιζέλο! Προσοχή είναι ανάμεσά μας! Πρόθυμοι να υπηρετήσουν κάθε δυνάστη, αρκεί να τους αφήσει να γλείψουν ένα κοκκαλάκι εξουσίας. Ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις που προκαλούν εμετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαρτστώ την ΠΕΠΕ για την προσπάθεια επαναφοράς μας ....η ελπίδα μας δεν πέθανε ακόμη κι ας πλησιάζουμε στην συνταξιοδότηση...ΜΑΡΚΟΥ ΜΑΡΚΟΣ..ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή