Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου ΠΟΣ για στάση εργασίας 14/11


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών συνεχίζει τον αγώνα απέναντι στις αδιέξοδες νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εξαθλιώνουν την κοινωνία και καταστρέφουν τη χώρα.
Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους όλης της  Ευρώπης και αγωνιζόμαστε για την αξιοπρέπειά μας ως Σιδηροδρομικοί εργαζόμενοι.

Συμμετέχουμε στην 3ωρη στάση εργασίας 12.00’15.00’ την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 που προκήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ ενώνοντας τις φωνές μας με τους λαούς της Ευρώπης στην Πανευρωπαϊκή ημέρα κινητοποίησης.



Οι Σιδηροδρομικοί σεβόμενοι τους επιβάτες και τις ιδιαιτερότητες των δρομολογίων του σιδηροδρομικού άξονα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη), τα δρομολόγια θα τα πραγματοποιήσουν κανονικά.
Κλιμάκια της Π.Ο.Σ. και των Σωματείων θα παρευρίσκονται στους Σταθμούς για ενημέρωση του επιβατικού κοινού με έντυπο υλικό.
Τους συναδέλφους που δεν εμπλέκονται με την κυκλοφορία τους καλούμε να συμμετέχουν μαζικά στην 3ωρη στάση εργασίας και στο συλλαλητήριο στις 13.00’ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Π.Ο.Σ. (Κάνιγγος 6, ώρα: 13.00’).
Στόχος είναι τα συνδικάτα και η κοινωνία να ενώσουν τη φωνή τους με τους λαούς της Ευρώπης για μια αξιοπρεπή και ανθρώπινη ζωή.
      
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου